За да бъде мама във форма | Спокойна мама

Онлайн училище за бременни от 3-ти юлиВключи се 

За да бъде мама във форма

За да бъде мама във форма

BB-Team и Спокойна мама обединиха сили в това да предоставят на всички майки нужните им подкрепа, насоки и знания, с които да постигнат трайно по-добри форма и здраве.

Заедно с BB-Team изградихме метод на работа с майки, за да може техният екип специалисти да им предостави решения спрямо специфичните им нужди и динамично ежедневие на майки.

Решения, с които да изградят правилните за тях хранителни и здравословни навици и умения, да се наспиват, да имат енергия за важните неща, да спортуват регулярно и да са за пример на своите деца.

По-добра форма след раждането: най-желаната и трудна цел за всяка майка.

Да бъдеш майка изисква да предефинираш времето, усилията и възможностите си да се грижиш за себе си. Нормално е в първите седмици да си изцяло погълната от грижите за своето бебе.

Но същевременно много от нас са в риск да попаднат в капана напълно да спрат да се грижат за себе си и тялото си, докато бебето порасне.

Обаче това е заблуда, защото бебето пораства, преминава през различни етапи, връщаме се на работа и онова време от “предишния” ни живот не се връща, когато имахме възможност да сме по-внимателни с храненето си и да спортуваме редовно.

Чувстваме се по-уморени, без енергия, не харeсваме телата си и най-вече нямаме желание да променим това.

Но всички ние искаме да отглеждаме здрави и щастливи деца.

Тук стигаме до противоречието, че няма как да отглеждаме здрави и щастливи деца, ако личният ни пример не носи това послание.

И да, знам, че на думи е много по-лесно, отколкото в действителност. Влизала съм в този капан след раждането на второто ни дете по време на пандемия. И знам какво ме е измъквало от там.

Не, не са новогодишни обещания или образът в огледалото. А мотивацията да бъда здрава и да имам енергия да се грижа за децата си, да порастваме заедно и да им давам добър личен пример.

Именно затова с BB-Team обединихме сили и създадохме Спокойна мама във форма.

Решение, което да ти помогне да започнеш с малки стъпки в посока по-добро здраве, повече енергия и удовлетворение от образа в огледалото.

Моето най-голямо оръжие (благодаря ви, BB-Team!) последните близо 7 години, откакто имам деца, са именно добри хранителни и здравословни навици и редовни тренировки.

Всичко това ми помага да съм по-здрава, по-издръжлива и енергична да посрещам различните предизвикателства с децата, но и да се чувствам добре в тялото си.

Методът на BB-Team се отличава с холистична грижа за твоето здраве в синхрон с динамиката на твоето ежедневие като майка.

С лична подкрепа от екипа на BB-Team, освен правилни хранителни навици, изграждаш рутина за регулярна физическа активност и умения да се грижиш за своето здраве дългосрочно (а не е ли това най-важното всъщност?)

Ти заслужаваш да се чувстваш и изглеждаш добре! Направи първата крачка сега.