Урок 3 | Спокойна мама
Урок 3
5 практични идеи как да се подготвиш за следродилния период без излишен стрес!

Искаш още практични съвети? В края на страницата ще научиш как може да направиш следващата крачка към спокоен и споделен следродилен период.

Урок 3: Храненето на мама в периода след раждането

В този урок ще научиш:

  • Защо храненето на майката е наистина ключова част от нейното възстановяване след раждането.
  • 10 практични идеи как да организираш храненето си в следродилния период, така че да хапваш вкусна и питателна храна без да губиш много време и енергия.
  • И има ли храни, които да избягваш в периода след появата на бебето.

Програма „Спокойна мама“ е за теб!

Създадох програма „Спокойна мама“ за майки, които също като теб мечтаят за един споделен, грижовен и любящ следродилен период, в който да се чувстват спокойни и подкрепяни още от първите минути след раждането.

Заедно ще ти помогнем:

  • Да си по-силна и щастлива след раждането, като създадем план „Грижа за мама“, съобразен изцяло с теб.
  • Да изградиш силна „система на подкрепа“ от хора и решения, която да ти осигури помощ в ежедневните задачи и възможност да се грижиш и за твоите нужди.
  • Да се радваш на здраво и любящо семейство, като отделим специално внимание на връзката с партньора и как заедно да преминете през предизвикателствата на новите си роли като родители.
  • Да разбираш бебето и създаваш силна и емоционална връзка с него, като се доверяваш на себе си и се чувстваш уверена да взимаш решения.
  • Да запазваш спокойствие в трудните моменти и да се чувстваш подкрепяна и обичана.
  • Да бъдеш грижовна майка без да губиш себе си в процеса, като изградим седмичен план, в който има време и за теб и любимите ти занимания. Възможно е. Обещавам ти.

Виж какво споделят майките за програма „Спокойна мама“

Вероника и бебе Дария

„Горещо препоръчвам програмата „Спокойна мама“ на всички бъдещи майки.

Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща. Но когато имаш добър приятел и подготовка, крачиш уверено по новите пътища.

Дари беше виртуално с нас в родилния дом, в първите седмици след изписването ни и периодично след това. Не спираше да напомня за някои неща от курса, които аз бях позабравила, а определено имах нужда от тях.

И го правеше така, че да се чувствам сякаш... пия сутрешно кафе с приятелка.

Поли и бебе Александър

„Чувството и подкрепата в този така труден и специален момент е от изключителна важност за всяка бъдеща майка! Наистина не съм и вярвала че подкрепата, насоките, съветите от теб ще се окажат най- силното ми оръжие!

Всеки етап от програмата и развитието са житейски истини и ми помогнаха да се науча на това да встъпя уверено в това така безценно чувство да си майка!

Благодаря ти, че беше до мен във всеки един перипет и несигурност! Направи ме още по организирана, оптимизирана и спокойна майка. “