Курс: Уверено начало с бебе | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Твоят план за уверено начало с бебе

Получаваш ясни стъпки как да се подготвиш през бременността и какво да правиш веднага след раждането, за да дадеш уверено начало на майчинството си.

Курсът ми помогна да се подготвя още през бременносттa и ми спести часове търсене на информация с готови решения винаги щом ми потрябват. – Вероника

Да си бременна и нова майка е трудно.

Още по време на бременността, жените са заляти от непоискани съвети и тонове информация.

Слушат страховити истории за следродилния период:

Всички ти дават едни и същи общи съвети, но никой не ти казва как да го направиш.

Виждала съм това стотици пъти и се запитах:

“Защо бременните и нови майки получават толкова малко подкрепа?”

Има много доказани методи как да изградиш своя план и да се справиш:

Но бременните и новите майки са оставени да се справят напълно сами.

Точно затова създадох курс Уверено начало с бебе.

Курс Уверено начало с бебе е доказан, структуриран начин да се подготвиш по време на бременността, за да се радваш на майчинството от първия ден.

Ще знаеш как да се подготвиш през бременноста, за да организираш ежедневните задачи, покупките за бебето, дома си и себе си за предстоящата промяна.

Ще дадеш успешен старт на кърменето и грижите за бебето (сън, ежедневие) и ще запазиш връзката си с партньора по-силна от всякога.

Това не е само теория. Ще получиш демонстрационни видеа, списъци за подготовка и насоки, с които да се справяш с трудностите след раждането. Не просто ще ти дам решения, които би могла да ползваш, а ще ти покажа и как – стъпка по стъпка.

Здравей! Аз съм Дарина.

Майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула).

Всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

В майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Да бъдеш майка може да бъде преживяване, изпълнено с повече любов и по-малко страх и с курс Уверено начало с бебе ще ти помогна да постигнеш точно това.

Стотици като теб успяват

Вероника
Вероника

„Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща, но когато имаш добри насоки и подготовка, каквито получих чрез курса, крачиш уверено по новите пътища. Горещо препоръчвам на всички бъдещи майки.“

Поли
Поли

„Курсът ми показа какво да очаквам минути след раждането и ми помогна да изградя умения за справяне с лудите ситуации като нова майка, да разбирам сигналите на бебето и да го успокоявам, а с мъжа ми имаме време и за любимите занимания.“

Анна
Анна

„Толкова книги изчетох за майчинството и никъде не пишеше за бейби брейн и ползите му, от които се възползвах. „Малка книжка за бебето“ си я разпечатах и 3 месеца беше до мен. Научих за режим, будуване, рутина през деня. „Уверено начало с бебе“ беше първото място, където беше засегнат съня на бебето и мама и как да се справя с емоциите си.“

Ина
Ина

„Материалите за предварителна подготовка бяха изключително полезни, подкрепата на Дари в процеса на кърменето беше ключова, а възможността да се консултираме с нея в първите най-тревожни седмици беше безценна.“

Мирела
Мирела

„Препоръчвам Дари на всяка бъдеща мама, тя не е просто консултант, а истински приятел, винаги с лично отношение и с правилния съвет. Благодаря!“

Иванела
Иванела

„У дома цари спокойствие, хармония и още повече любов! Дари, работата ти е благородна мисия! Ти вече си част от нашето семейство.“

С курс Уверено начало с бебе получаваш:

Подготовка по време на бременността

Нямаш време да изчетеш всички книги и да изгледаш всички уебинари, докато си бременна?

Ние ти даваме кратки и практични видеа, списъци и насоки, с които спестяваш време и получаваш конкретни решения на трудностите след раждането.

Успешно начало на кърмене

Изчела си всичко на тема кърмене, но осъзнаваш, че реално не знаеш точно какво да правиш?

Получаваш ясен план с видео инструкции и насоки как да започнеш успешно кърменето непосредствено след раждането (оперативно или естествено). На твое разположение е и помощ от консултант при нужда.

Рутина и добри навици за сън на бебето

Уплашена си от всички истории за хронично недоспиване и чести събуждания на бебето?

С нас получаваш план, с който създаваш рутина и добри навици за сън още от първите дни и избягваш недоспиването за всички у дома.

Организация на ежедневието ти

Не знаеш какво да очакваш в първите седмици след раждането и как ще успееш да се справиш с новите емоции и задачи?

Предоставяме ти конкретни стъпки как по-лесно да се подготвиш докато си бременна, за да се възстановяваш след раждането и как да организираш ежедневието си, така че да остава време и за теб и любимите ти занимания.

Винаги достъпна и полезна информация

Всичко, което четеш е хаотично и противоречиво и имаш нужда от нещо селектирано и подредено винаги под ръка и докато си бременна и след раждането?

С курс Уверено начало с бебе спестяваш време да търсиш информация и имаш готово решение веднага щом ти потрябва.

Как работи курсът?

Започваш бързо и ти определяш темпото

Курсът и стъпките в него работят изцяло с желаното от теб темпо. Получаваш достъп до всички материали, след като се включиш. Няма да чакаш месеци за включване в групи и да чакаш живи включвания.

Постоянен достъп отвсякъде

Всички материали, видеа, списъци и насоки са напълно достъпни от всяко устройство по всяко време и са удобни принтиране и сваляне на твоя телефон.

Готови решения веднага

Всичко в курса е създадено да бъде приложено веднага всеки път при нужда. Разполагаш с конкретни решения стъпка по стъпка, с които да се подготвиш по време на бременността и да справяш с най-честите трудности след раждането.

Достъп до сертифициран консултант

По всяко време имаш възможност да заявиш консултация с мен Дарина (сертифицирана постпартум дула) лесно през твоя акаунт.

Подготовката, от която се нуждаеш

Най-добрата подготовка, докато си бременна, за да дадеш успешен старт на майчинството и да бъдеш спокойната мама, която мечтаеш да си.

24 ч. право да размислиш
Курс Уверено начало с бебе
59 лв.
  • Кратки практични видеа и демонстрации (виж съдържанието)
  • Списъци за болницата, пазаруване, кърмене, сън и грижи за бебето
  • Практически упражнения за теб и партньора
  • План за спокоен следродилен период
  • Неограничен достъп в рамките на 12 месеца
  • Възможност за заявка на консултация с мен Дарина (постпартум дула)

Какво съдържа курсът?

1. Подготовка за първите дни след раждането >
2. Подготовка на взаимноотношенията с партньора и близките >
3. „Система на подкрепа“ за следродилния период >
4. Грижи за бебето >
5. Емоционално здраве >
6. Твоят план за след раждането >

Често задавани въпроси

В кой етап на бременността е подходящо да започна с курс Уверено начало?

Във всеки един момент от бременността може да започнеш да се подготвяш за следродилния период. Най-често бременните започват след 4-5 месец.

Как се работи с курса?

Изцяло онлайн през всяко устройство. Сама определяш темпото, като може да следваш уроците в удобно за теб време и място, колкото пъти ти е нужно. Имаш бърз и лесен достъп в рамките на 12 месеца след покупка.

Какво представлява курса?

Курсът е разделен на кратки видео уроци, съдържащи практични съвети и готови стъпки, които ти пестят множество часове в търсене на информация.

Допълнително ще откриеш и полезни списъци за болницата, грижа за мама след раждането и подготовка на дома, които са в удобен формат за принтиране или употреба онлайн през всяко устройство.

Кога е подходящо да закупя курса?

„Уверено начало с бебе“ е подходящ за теб по всяко време на бременността, дори и в последните седмици преди раждането.

Има ли възможност за домашно посещение/онлайн среща с теб след като закупя курса?

Да. В профила си след регистрация ще откриеш различните възможности за работа с мен. Има варианти за преди раждането и следродилна грижа.

Вече съм майка, но отново съм бременна и този път съм още по-уплашена как ще се справя? Дали курсът е подходящ за мен?

О, да! От личен опит, а и от работата ми с майки, знам, че дори и да имаш вече дете, с всяко бебе е все едно „ти е за първи път“.

Знам, че освен, че ще научиш някои нови неща относно грижите за бебето, курсът ще ти помогне да организираш по-добре семейното ежедневието и да намираш време и за по-голямото дете/деца.

Имам бебе над 3 месеца и имам нужда от малко подкрепа. Подходящ ли е курсът за мен?

Знам как се чувстваш и вярвам, че всякаква помощ и подкрепа сега ще са ти от полза.

Препоръчвам ти да се свържеш с мен на имейл darina@spokoinamama.bg и заедно да обсъдим как бих могла да съм ти полезна. Очаквам те!

Има ли информация, свързана с грижи за бебето?

Да. Има цял модул посветен на тази тема. Допълнително ще откриеш и „Малка книжка за бебето“, която е като своеобразно „ръководство за работа“, с което бебетата принципно не идват.

Мога ли да поръчам „Уверено начало с бебе“ за подарък?

Разбира се! Това ще е най-ценният подарък, обещавам ти. Свържи се с мен и ще уточним как да поръчаш програмата за подарък.

Как мога да платя курса?

При натискане на бутона "Поръчай сега", следва лесна форма за поръчка и възможност за онлайн плащане с карта през виртуален ПОС терминал. Ако нямаш възможност за плащане с карта, ми пиши имейл на darina@spokoinamama.bg и ще ти изпратя данни за плащане по банков път.

24 часа право да размислиш!

Сигурни сме, че ще се „влюбиш“ в курса и все пак имаш 24 часа от поръчката, в които, ако решиш, че не е подходящ за теб, да ни пишеш. Необходимо е само да пишеш имейл на darina@spokoinamama.bg, в който накратко да ни споделиш твоята обратна връзка и ние ще ти възстановим заплатената сума.