Консултация преди раждането | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Консултация преди раждането

60-минутна лична онлайн среща, чрез която ще научиш как да подредиш приоритетите си и плана си преди раждането, за да навлезеш спокойно в ролята си на майка.

Бях объркана от много противоречаща си информация. Дарина ми помогна да подредя всичко в главата си и да се чувствам уверена и спокойна. – Тезнур

Дарина Михайлова

Здравей, аз съм Дарина – майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула) и всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

За кого е подходяща?

Консултацията е подходяща за теб, ако си бременна в трети триместър и искаш да подредиш информационния хаос и да създадеш план с основните ти цели за предстоящото раждане и периода след това.

Би било най-добре, ако и партньорът присъства на нашата среща, за да може да участва в подготовката и също да бъде по-уверен и спокоен как да помага в първите дни и седмици.

Какво представлява?

С консултацията преди раждането в рамките на 60 минути онлайн ще поговорим спокойно за вашите цели, страхове, очаквания и нужди.

Ще обсъдим как бихте могли да се подготвите в очакване на бебето като обсъдим практични покупки, план за начало на кърмене, отношения с партньора и основни грижи за бебето и мама.

Поли
Поли

„Дари и планът ми показаха какво да очаквам минути след раждането и ми помогнаха да изградя умения за справяне с лудите ситуации като нова майка, да разбирам сигналите на бебето и да го успокоявам, а с мъжа ми имаме време и за любимите занимания.“

Кристиана
Кристиана

„Благодаря на Дари за професионалното и мило отношение. Има страхотен индивидуален подход, който наистина ми помогна да погледна нещата по друг начин и наистина да започна да се справям с трудните ситуации.“

Ина
Ина

„Материалите за предварителна подготовка бяха изключително полезни, подкрепата на Дари в процеса на кърменето беше ключова, а възможността да се консултираме с нея в първите най-тревожни седмици беше безценна.“

Иванела
Иванела

„У дома цари спокойствие, хармония и още повече любов! Дари, работата ти е благородна мисия! Ти вече си част от нашето семейство.“

Как се провежда?

1. Изпращане на запитване

Чрез формата по-долу може да изпратиш запитване, след което ще уговорим удобен час и ще получиш данни за заплащане (79 лв.)

2. Попълване на въпросник

След като изпратиш запитване, ще получиш въпросник от мен, чрез който да ми споделиш малко повече за теб и от каква помощ се нуждаеш, за да съм ти максимално полезна, както и линк да си запазиш удобен час за провеждане.

3. Онлайн консултация в Zoom

Провеждаме 60-минутната онлайн среща чрез в Zoom, чрез линка който получaваш при запазване на час.

4. Подарък

Дигитален „Наръчник за ежедневие с бебе“, включващ доказани стъпки и списъци готови за принтиране, с които спестяваш чуденето в най-честите моменти при кърмене, сън и грижи за бебето.

5. Достъп до помощ

Имайки вече изграден контакт заедно, ще разполагаш с приоритетен достъп до всякаква нужда от допълнителна от мен помощ през първите часове и дни.

Изпрати запитване за консултация

След това ще уговорим удобен час и ще получиш данни за заплащане (79 лв.)

*Запознах се със задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни.