Курс: С бебе у дома | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Онлайн курс: „С бебе у дома“

Научи отговорите на най-честите въпроси, които връхлитат всяка нова майка, за да дадеш успешен старт на кърменето, да успокояваш бебето, да му създадеш рутина за сън и още.

Хронично недоспиване, проблеми с кърменето, плачещо с часове бебе и непрекъснати конфликти с любимия или близките са само част от страховитите истории, които чуваш за следродилния период. И знаеш ли защо?

Защото никога досега не е имало толкова много информация, книги и експерти на тема родителство, които в стремежа си да помогнат, често поставят майката в информационен хаос.

И това я кара да се чувства тотално объркана и неспособна да се справи. Хронично недоспиване, проблеми с кърменето

Но не е нужно и ти да попадаш в този капан. Има как да си уверената и спокойна мама, която мечтаеш и заслужаваш да си.

Онлайн курсът “С бебе у дома” е това, от което се нуждаеш, за да научиш отговорите на най-честите въпроси, които връхлитат всяка нова майка (включително и теб) и да започнеш своя следродилен период без излишен стрес и тонове противоречива информация.

Вероника и бебе Дария

„Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща. Но когато имаш добри насоки и подготовка, крачиш уверено по новите пътища.“

„С бебе у дома“ съдържа:

 1. Бебешки сън – препоръки за безопасна среда на сън, време на будуване, организиране на дневния сън, разчитане на знаци на умора и често задавани въпроси като използване на бял шум или dream feed.
 2. Кърмене на бебето – отговорите на най-честите въпроси, свързани с кърменето през първите дни и седмици и как би могла да се подготвиш за добро начало след раждането.
 3. Пози за кърмене – демонстрационно видео с някои от най-популярните пози на кърмене.
 4. Хранене на бебето с шише (paced feeding) - как би могла да храниш бебето с шише, запазвайки уменията му да суче и от гърдите.
 5. Успокояване на бебето - как би могла да успокояваш бебето в онези тайнствени периоди на неспирен плач.
 6. Бонус: „Малка книжка за бебето“ – списъци с конкретни и лесни стъпки относно кърмене, безопасен сън и основни грижи за бебето.

От майка за майка.

Здравей, аз съм Дарина – майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула) и всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

В майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Да бъдеш майка може да бъде преживяване, изпълнено с повече любов и по-малко страх и ще ти помогна заедно да постигнем точно това.

Научи отговорите на:

 1. Как да разбера дали бебето е гладно или му се спи?
 2. Колко често да кърмя бебето?
 3. Колко време може да будува новородено?
 4. Как да съхраняваш правилно кърмата?
 5. Защо бебето е неспокойно, а преди малко приключихме храненето?
 6. Какво е хранене на куп и кога да го очакваш?
 7. Нужно ли е да ползваш бял шум, когато бебето спи?
 8. Да събуждам ли бебето за хранене?
 9. Дали бебето засуква правилно?
 10. Какво е Dream Feed и с какво помага?
 11. Кога да се цедя и колко да изцеждам?

И още много въпроси, които повечето нови родители си задават в първите дни и седмици с бебе у дома.

Често задавани въпроси

Как се провежда курсът?

Изцяло онлайн през всяко устройство. Сама определяш темпото, като може да следваш уроците в удобно за теб време и място, колкото пъти ти е нужно. Имаш бърз и лесен достъп в рамките на 12 месеца след покупка. 

Какво представлява курсът?

Курсът е разделен на кратки видео уроци, съдържащи практични съвети и готови стъпки, които ти пестят множество часове в търсене на информация.

Ще откриеш и „Малка книжка за бебето“, която е във формат за принтиране или употреба онлайн през всяко устройство. 

Кога е подходящо да закупя курса?

„С бебе у дома“ е подходящ за теб по всяко време на бременността, дори и в последните седмици преди раждането.

Имам бебе над 3 месеца и имам нужда от малко подкрепа. Подходящ ли е курсът за мен?

Знам как се чувстваш и вярвам, че всякаква помощ и подкрепа сега ще са ти от полза. Препоръчвам ти да се свържеш с мен на имейл darina@spokoinamama.bg и заедно да обсъдим как бих могла да съм ти полезна. Очаквам те!

Мога ли да поръчам „С бебе у дома “ за подарък?

Разбира се! Това ще е най-ценният подарък, обещавам ти. Свържи се с мен и ще уточним как да поръчаш курса за подарък.

Как мога да платя курса?

При натискане на бутона „Поръчай курса (39 лв.)“ по-долу, следва лесна форма за поръчка и възможност за онлайн плащане с карта през виртуален ПОС терминал. Ако нямаш възможност за плащане с карта, ми пиши имейл на darina@spokoinamama.bg и ще ти изпратя данни за плащане по банков път.