Какво споделят спокойните майки? | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Спокойните майки споделят

Лили и бебе Никола

„С Дари сме в активна комуникация вече година. Помогна ми да избера екипа за проследяване на бременността, съветваше ме за какво трябва да помисля преди бебокът да се появи.

След раждането редовно ме питаше как съм, което е безценно, предвид първоначалния хаос. При споделяне на различни проблеми ми даваше варианти за справяне, които не съм срещала по книгите и в нета.

Например, посъветва ме кои са важните неща за вечерното приспиване на бебето и това определено подобри ситуацията за всички вкъщи през първия тежък месец.

Грижите за новоредено са толкова поглъщащи, че човек често забравя да се допита до хора с опит и в такива моменти е прекрасно Дари да те провери и да ти напомни, че може да улесниш живота си с простички промени в гледането на бебето.”

Вероника и бебе Дария

„Горещо препоръчвам програмата „Спокойна мама“ на всички бъдещи майки.

Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща. Но когато имаш добър приятел и подготовка, крачиш уверено по новите пътища.

Дари беше виртуално с нас в родилния дом, в първите седмици след изписването ни и периодично след това. Не спираше да напомня за някои неща от курса, които аз бях позабравила, а определено имах нужда от тях.

И го правеше така, че да се чувствам сякаш... пия сутрешно кафе с приятелка.

Гледам спалнята ни и отделеното място за нейното кътче. Жилището ни е малко и тя няма собствена стая в момента, както много ми се иска, но пък кътчето ѝ е толкова добре организирано, че ме кара да изпитвам гордост от добре свършена работа, въпреки ограничаващите фактори. А огромен принос за това имаше именно Дари.

За което с моята Дари ѝ благодарим! Дари е сърцата, внимателна и определено прави нещата с любов!”

Еви и бебе Ани

„Докато бях бременна мислех, че съм се подготвила за всичко- раждане, грижи за бебето, кърмене и т.н.

Когато човечето се появи обаче се оказва, че има хиляди неща, които не си прочел в книгите и които могат да те извадят от равновесие в този етап на коренна промяна на живота.

Това в комбинация с факта, че всички са фокусирани върху малкото човече, а емоционалното и физическо състояние на майката е на заден план е тежко за всяка млада майка.

В този момент за мен спасителният пояс беше опита и подкрепата на приятелки, които скоро са станали майки, като Дари.

Разбирането и съветите ѝ са ми помагали не веднъж и сматам, че е полезно за всеки да има тази подкрепа”

Силви и бебе Ноа

„Като всяка жена, забременяла за първи път, океанът от информация и противоречиви мнения и препоръки ме заля с невиждана сила. Дари бе човекът, който с много търпение, усмивка и добрина ме насочи, помогна и все още помага за толкова много неща от бременността, раждането и периода след това!

Това да можеш да се абстрахираш и погледнеш ситуацията от високо, преценявайки субективните неща, е нещо, което трудно се случва, когато хормоните в тялото ти вилнеят, преумората, недоспиването и много страхове се появяват.

Спокойствието изглежда химера, докато не осъзнаеш, че наистина има прости решения и действия, които могат да ти спестят толкова много стрес и преумора.

Първоначално си казвах, че нямам нужда от "такава помощ", че съм силна, познавам се, ще следвам интуицията си, как са се справяли нашите родители и прародители, а след това си дадох сметка, че мисията е доста сложна, тъй като динамиката на времето е различна, а страховете и десинформираността огромни!

Дари успя да устои на отрицанието ми, помагаше, когата я потърсех с отворено сърце, не каза нищо, просто бе до мен, когато наистина осъзнавах, че съм безсилна.

Даде ми съвети освен за дома, мен самата, тъй и относно кърменето, съня, като при нужда ме насочваше към точните за нас консултанти, а това, повярвайте ми, е безценен дар!“

сем. Ношкови и бебе София

„Познаваме Дари като наша клиентка, но май станахме ние клиентите. Ние сме кинезитерапевти и си мислехме, че поне малко сме подготвени да имаме дете, но и при нас не беше така.

Дари ни съветваше и спасяваше няколко пъти, често я сравнявам с фокусник, винаги има някой полезен "фокус" за нашата София.

Кърменето беше основното, което ме вълнуваше отначало и Дари много правилно ме насочваше.

Когато ходеше на процедура при съпруга ми, той се прибираше доста по-уверен, след като се е консултирал с Дари.

И до днес, като искам съвет за детето ни мога да разчитам, че тя е човекът.

Съветите и действат безотказно. Oпределено ни помага да минем по-спокойно през родителството.“

Поли и бебе Александър

„Чувството и подкрепата в този така труден и специален момент е от изключителна важност за всяка бъдеща майка! Наистина не съм и вярвала че подкрепата, насоките, съветите от теб ще се окажат най- силното ми оръжие!

Всеки етап от програмата и развитието са житейски истини и ми помогнаха да се науча на това да встъпя уверено в това така безценно чувство да си майка!

Благодаря ти, че беше до мен във всеки един перипет и несигурност! Направи ме още по организирана, оптимизирана и спокойна майка. “

Всеки ден с програма "Спокойна мама” и мен Дарина, жени като теб постигат мечтания следродилен период с правилната подготовка, план, подкрепа и практични решения според собствените им нужди. Ти можеш да си една от тях.