Историите на клиенти | Спокойна мама

Онлайн училище за бременни от 13-ти майВключи се 

Истории на клиенти

Научи невероятните истории на спокойните родители, които покоряват невероятното приключение майчинство с лекота.

Съвместната ни работа с Дари се оказа изключително ключова не само за спокойния сън на детето ми, но и на усещането ми като майка, че върша правилните неща, за да осигуря максимален комфорт на сина си, а и на цялото семейство.

Въпреки че на теория уж знаех какво да правя, имах огромна нужда от подкрепа и напътствия и ги получих в лицето на Дари и нейната програма. Планът, който създаде за сина ми, беше изцяло съобразен с неговите потребности и не преувеличавам, ако кажа, че проработи още от първата нощ.

Исках максимално леко да сменим режима без стрес за детето и Дари, със своя професионализъм и прекрасно отношение и като специалист, и като майка, създаде чудото, наречено 11часа нупробуден, нощен сън.

На всички майки, които искат да променят режима и да намерят баланс, съветвам да се свържат с Дари, защото нейната помощ е безценна и осигурява чудесен старт на един хармоничен и спокоен живот, изпълнен с игри и гушкане през деня и спокойствие и почивка през нощта. С бебе Боби и татко Гени много ти благодарим!

Антония, Гени
Антония, Гени

Когато се запознах с Дарина бях на ръба на нервна криза. Положението с неспането на моето дете беше достигнало критично ниво и всички вкъщи страдахме.

От усмихнатото ни и весело детенце се беше превърнало в едно хронично недоспало и вечно изморено и мрънкащо човече. Това изцеждаше силите ни..След като започнах партньорство с Дари и следвах съветите й постигнахме ЧУДО.

Точно така може да се определи явлението на отново спящото ни дете.Дари, аз и моето семейство ти благодарим от сърце за всичко, което направи за нас! За това, че беше с мен не само по време на програмата, но и след нея.

За това, че се отзоваваш винаги, когато имам нужда. За това, че съветите и методите ти РАБОТЯТ!Дари, ти си страхотен професионалист и човек!

Човек, който ми даде много напътствия, много подкрепа, който отдели от личното си време и внимание много, за да постигнем успех!

За мен ти си най-добрия специалист в областта и страхотна майка с личен пример! Благодаря ти!

Виктория
Виктория

Изказвам огромна благодарност към Дарина от Спокойна мама, която в последните два месеца е нашият Помощник за сън.

Потърсихме помощта на Дари след като месеци наред дъщеря ни Далия се будеше по стотици пъти нощем, заспиваше само на гърда, като при слагане в леглото й се будеше и отново не желаеше да заспи, освен с кърмене.

Семейството ни страдаше от хронична умора и безсъние, в ежедневието ни се беше насложило огромно напрежение и чувство за безизходност. Дари сподели мнение, че добре би било да дадем възможност на бебето Далия да се научи да заспива сама, като избере за това своя собствен начин.

Подорбно ни разказа какво би се очкавало от нас, ако предприемем тази стъпка, както и какво ние можем да очакваме. Разясни ни пределно ясно с какво бихме се захванали, така че ние да направим информиран избор. Безкрайно се радваме, че взехме решение да работим с Дари като помощник за сън.

Вследствие на усилията на всички ни, Далия успява спокойно да заспи сама вечер, успява спокойно да премине нощем през фазите на съня, без да се нуждае от чужда помощ, за да заспи.

През цялото време Дари беше ежедневно до нас, консултирахме се с нея по всички въпроси, касаещи дневния режим на Далия, който да благоприятства спокойния нощен сън, Дари ни оказа, и продължава да го прави, огромно съдействие и подкрепа спрямо всички трудности и пречки, касещи режима - получавахме всевъзможни насоки как да реагираме, ако нещата с режима не се развият според нашите очаквания, как да неутрализираме непредвидените обстиятелства.

Дари ни помогна да се научим да осигуряваме възможност за Далия да спи сама, като по този начин внесе спокойствие и в нашия личен живот.

През време на работата с Дари, Далия премина през:

  1. Два вируса с температура;
  2. Инфекция в устата, вследствие на падане, удар и нараняване;
  3. Четирикратна смяна на обстановката за по една вечер.

В нито един момент от тези периоди, Далия не загуби придобитата след работата с Дари способност да се справя сама със заспиването.

Напротив, в тези трудни периоди именно тази придобита способност й помогна да се справи по-бързо, защото сънят е здраве и сила.

Както аз, така и цялото ми семейство, сме безкрайно балгодарни на Дари за огромната загриженост и внимание, за индивидуалното отношение и подход към нас и нашето специфично бебе, които ни предостави.

Препоръчваме на всеки, който има проблем със съня на детето си да поеме по пътя за разрешаване на този проблем заедно с Дари. Тя е всеотдайна, внимателна, насочваща, спокойна, персонално ангажирана, компетентна и изключителен професионалист.

Десимир
Десимир

Дари е вълшебна! Помогна на моето семейство да върнем съня на малката Ади и тя вече спи спокойно по цяла нощ сама в детската си стая!

У дома цари спокойствие, хармония и още повече любов!

Дари, работата ти е благородна мисия!Ти вече си част от нашето семейство

Иванела
Иванела

Благодаря ти, Дари! Благодаря, че ми помогна да превърна дъщеря си от бебе в дете. Тя вече спи спокойно и пълноценно.

Карина
Карина

Преди да се запозная с Дарина и нейната програма, сънят вкъщи беше мираж. Изключително професионално и индивидуално отношение към всяко семейство. Личи си, когато човек обича това, което прави и го прави с желание. Огромно благодаря, Дари!

Весела

Изключително съм благодарна на Дарина от "Спокойна мама" !Тя върна съня и спокойствието в нашето семейство!Очарована съм от вниманието, професионализма и отношението й към нас.

Още след първата вечер, стриктно спазвайки всичко, което ни каза да направим, нашето 11 месечно бебе имаше непробуден сън. Благодаря ти, Дари!

Мария
Мария

Супер отзивчив и мил човек, но най-вече професионалист!

Мария
Мария

Благодаря на Дари за професионалното и мило отношение. Има страхотен индивидуален подход, който наистина ми помогна да погледна нещата по друг начин и наистина да започна да се справям с трудните ситуации.

Кристиана
Кристиана

Животът ни преди да потърсим помощта на нашия консултант по сън беше меко казано кошмарен. 7 месеца не бяхме спали повече от 2 часа непробудно и то само вечер.

Синът ни се будеше на всеки 30 мин, което беше лудост, защото на всичко отгоре заспиваше само и единствено с яко друсане, люляне и носене на ръце. През деня нямаше по-дълги дрямки от 30 мин, а в будно състояние беше най-ревливото и неспокойно бебе на света.

С мъжа ми вече бяхме на предела физически и психически докато не намерихме нашият ангел Дарина от Спокойна мама

Никога няма да ми стигнат думите да ѝ благодаря достатъчно че върна съня и хармонията в нашето семейство и то държа да отбележа още от 1-та нощ на нашата съвместна работа

Към момента нашият Марти спинка по 11 часа през нощта и има здрав сън и през деня от по час-час и нещо на дрямка, за което ние все още не можем да повярваме.

Толкова е хубаво да имаш отмора и спокойствие у дома с нещо толкова просто като стабилен бебешки сън

Дари е не само консултант по бебешки сън, но и дула, майка на две прекрасни момченца и има знания в много други области от майчинството като кърмене, което ми беше от изключителна полза когато имах криза в лактацията и тя ми даде страшно полезни съвети и най-вече подкрепа

Моят съвет е да не жалите нито стотинка в стремежа си да имате сън за цялото семейство, защото без него нищо не е същото! Дари е Вашият човек! Няма да съжалите и за секунда и ще се питате какво сте правили без нея досега.

Николета
Николета

Дари не е просто професионалист, тя е Човек, тя е Спасение! Благодарна съм за отношението, за съветите, за отзивчивостта, за търпението.

Дари винаги беше насреща, когато имах въпроси, когато бях объркана, когато просто имах нужда някой да ми даде кураж!

Тя помогна не само на детето ми да има по-пълноценен и балансиран сън, а и на нас-като родители, даде ни увереност, спокойствие и подкрепа! Благодарим ти, Дари! Ти си страхотна! Прегръдки

Надежда
Надежда

Благодаря на Дари за спокойствието, с което ни дари! Много време ми отне да потърся помощ, въпреки че осъзнавах че имам нужда от такава. Толкова съм щастлива, че се осмелих и благодарение на приятелка намерих Дари!

Бих я препоръчала на всеки, който има проблем със съня или изобщо с режима на бебенцето си. След мен няколко приятелки се свързаха с нея и са много доволни също.Има лично отношение и я почувствах като приятел. БЛАГОДАРЯ ТИ, ДАРИ!!!!!

Андреа
Андреа

Благодарение на изчерпателната информация, предоставена от Дари в обща онлайн среща, само за няколко дни успях да подобря дневния сън на 7-месечната ми дъщеря, като това се отрази положително и върху ранното ставане сутрин.

При последващ въпрос от моя страна, Дари веднага отговори и ми даде насоки, за което съм й изключително благодарна! При нужда, не бих се колебала да се обърна към нея и горещо я препоръчвам!

Зорница
Зорница

Запознах се с Дари случайно, във фейсбук в групата на недоспалите майки. Но макар и случайно, за мен си беше паметна среща - така да се каже срещата на срещите спасение, спокойствие и увереност

Тогава не го знаех, но Дари ще си я помня цял живот! Благодарна съм за подкрепата, насоките и спокойствитето, с което работи. Само за три дни моят син Матей (7м) успя да се научи да заспива самичък и да спи цяла нощ, без да се събужда!

Съпругът ми беше скептичен, че това е възможно и сега щасливо споделя с приятели отличините резултатите, които постигнахме с Дари за две седмици! Благодарни сме безкрайно.

Малина
Малина

Изключително сме благодарни на Дарина за помощта. Възползвахме се от пакет “Спокойна мама” и не останахме разочаровани.

Материалите за предварителна подготовка бяха изключително полезни, подкрепата на Дари в процеса на кърменето беше ключова, а възможността да се консултираме с нея в първите най-тревожни седмици беше безценна.

Горещо препоръчваме услугите на Дари за едно по-спокойно родителство!

Ина
Ина

Дари, едно име, а с толкова значения: упора, подкрепа, съветник, приятел, топлина, сигурност, професионализъм.. Отдадена на това, което прави.

Винаги готова, винаги на линия.. И с отговор. Не задоволителен, a отговор, който решава проблема... Най- щастливият ден в живота ми след като станах майка, е денят, в който писах на Дари. По-точно този, в който тя ми отговори.

Когато вече бях в безизходица. 7 кошмарни месеца....бебенцето ни не спеше денем, нощем и през цялото време плачеше.

Докато не се появи ТЯ! Не само решихме проблема със спането, но и с нейните адекватни насоки посетихме различни специалисти и сега имаме едно страхотно и спокойно бебе.

Мила Дари, думите няма да ми стигнат да изкажа благодарността си! Ти ми вдъхна увереност, кураж, сила... Върна смеха в нашия дом. Благодаря за грижите и отдадеността! Продължавай да си все такава.

Помагай, радвай хората! Много майки имат нужда от теб! Много семейства... Сигурна съм, че след срещата с теб времето ще се разделя на: преди Дари и след Дари!

Благодарим ти от все сърце!

Галина
Галина

Благодаря на Дари за прекрасната работа с мен и със сина ми. Успяхме да постигнем двете цели, които си бяхме поставили, а именно да премахнем нощното хранене и да заспива сам в стаята си. Радвам се, че предприех тази крачка за работа с консултант.

Сигурно и без него в някакъв момент щяхме да се справим, но съм убедена, че щеше да се случи много по-бавно и продължително, а това би тежало и на мен и на детето ми.

Препоръчвам на всяка мама :)

Магдалена
Магдалена

Благодаря ти, Дари, че в този труден за мен момент ми оказа подкрепа, веднага откри какъв е проблемът и ми даде най-правилните насоки за отстраняването му!

Оценявам, че въпреки че беше много заета и не приемаше нови хора, се съгласи да ми помогнеш и то напълно безвъзмездно!

Малко са хората като теб, съхрани се и остани тук, за да продължаваш да ни помагаш. Радвам се, че те открих!

Диана
Диана

Благодаря ти, Дари! Научих за Дари от приятелка и преди да се запиша за твоя онлайн среща изобщо не знаех какво е постпартум дула, още по-малко предполагах, че имам нужда от такава, но това да се обърна към теб беше най-доброто ми решение, ти винаги беше там с точните съвети и подкрепа в най-обърканите ми моменти, още от преди раждането на малките човечета и след това, помогна ми емоционално, вдъхна ми увереност, че мога да се справя. Твоите съвети в първите седмици бяха безценни.

Препоръчвам Дари на всяка бъдеща мама, тя не е просто консултант, а истински приятел, винаги с лично отношение и с правилния съвет. Благодаря!!!

Мирела
Мирела

Познаваме Дари като наша клиентка, но май станахме ние клиентите. Ние сме кинезитерапевти и си мислехме, че поне малко сме подготвени да имаме дете, но и при нас не беше така.

Дари ни съветваше и спасяваше няколко пъти, често я сравнявам с фокусник, винаги има някой полезен "фокус" за нашата София.

Кърменето беше основното, което ме вълнуваше отначало и Дари много правилно ме насочваше.

Когато ходеше на процедура при съпруга ми, той се прибираше доста по-уверен, след като се е консултирал с Дари.

И до днес, като искам съвет за детето ни мога да разчитам, че тя е човекът.

Съветите и действат безотказно. Oпределено ни помага да минем по-спокойно през родителството.

сем. Ношкови

Чувството и подкрепата в този така труден и специален момент е от изключителна важност за всяка бъдеща майка! Наистина не съм и вярвала че подкрепата, насоките, съветите от теб ще се окажат най- силното ми оръжие!

Всеки етап от програмата и развитието са житейски истини и ми помогнаха да се науча на това да встъпя уверено в това така безценно чувство да си майка!

Благодаря ти, че беше до мен във всеки един перипет и несигурност! Направи ме още по организирана, оптимизирана и спокойна майка.

Поли

Докато бях бременна мислех, че съм се подготвила за всичко- раждане, грижи за бебето, кърмене и т.н.

Когато човечето се появи обаче се оказва, че има хиляди неща, които не си прочел в книгите и които могат да те извадят от равновесие в този етап на коренна промяна на живота.

Това в комбинация с факта, че всички са фокусирани върху малкото човече, а емоционалното и физическо състояние на майката е на заден план е тежко за всяка млада майка.

В този момент за мен спасителният пояс беше опита и подкрепата на приятелки, които скоро са станали майки, като Дари.

Разбирането и съветите ѝ са ми помагали не веднъж и сматам, че е полезно за всеки да има тази подкрепа

Еви

Като всяка жена, забременяла за първи път, океанът от информация и противоречиви мнения и препоръки ме заля с невиждана сила. Дари бе човекът, който с много търпение, усмивка и добрина ме насочи, помогна и все още помага за толкова много неща от бременността, раждането и периода след това!

Това да можеш да се абстрахираш и погледнеш ситуацията от високо, преценявайки субективните неща, е нещо, което трудно се случва, когато хормоните в тялото ти вилнеят, преумората, недоспиването и много страхове се появяват.

Спокойствието изглежда химера, докато не осъзнаеш, че наистина има прости решения и действия, които могат да ти спестят толкова много стрес и преумора.

Първоначално си казвах, че нямам нужда от "такава помощ", че съм силна, познавам се, ще следвам интуицията си, как са се справяли нашите родители и прародители, а след това си дадох сметка, че мисията е доста сложна, тъй като динамиката на времето е различна, а страховете и десинформираността огромни!

Дари успя да устои на отрицанието ми, помагаше, когата я потърсех с отворено сърце, не каза нищо, просто бе до мен, когато наистина осъзнавах, че съм безсилна.

Даде ми съвети освен за дома, мен самата, тъй и относно кърменето, съня, като при нужда ме насочваше към точните за нас консултанти, а това, повярвайте ми, е безценен дар

Силви

Горещо препоръчвам програмата „Спокойна мама“ на всички бъдещи майки.

Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща. Но когато имаш добър приятел и подготовка, крачиш уверено по новите пътища.

Дари беше виртуално с нас в родилния дом, в първите седмици след изписването ни и периодично след това. Не спираше да напомня за някои неща от курса, които аз бях позабравила, а определено имах нужда от тях.

И го правеше така, че да се чувствам сякаш... пия сутрешно кафе с приятелка.

Гледам спалнята ни и отделеното място за нейното кътче. Жилището ни е малко и тя няма собствена стая в момента, както много ми се иска, но пък кътчето ѝ е толкова добре организирано, че ме кара да изпитвам гордост от добре свършена работа, въпреки ограничаващите фактори. А огромен принос за това имаше именно Дари.

За което с моята Дари ѝ благодарим! Дари е сърцата, внимателна и определено прави нещата с любов!

Вероника

С Дари сме в активна комуникация вече година. Помогна ми да избера екипа за проследяване на бременността, съветваше ме за какво трябва да помисля преди бебокът да се появи.

След раждането редовно ме питаше как съм, което е безценно, предвид първоначалния хаос. При споделяне на различни проблеми ми даваше варианти за справяне, които не съм срещала по книгите и в нета.

Например, посъветва ме кои са важните неща за вечерното приспиване на бебето и това определено подобри ситуацията за всички вкъщи през първия тежък месец.

Грижите за новоредено са толкова поглъщащи, че човек често забравя да се допита до хора с опит и в такива моменти е прекрасно Дари да те провери и да ти напомни, че може да улесниш живота си с простички промени в гледането на бебето.

Лили

Истински и най-сърдечни благодарности за Дарина, един невероятен професионалист, който беше с нас от самото начало след раждането. Тя е един много отзивчив човек, винаги на разположение, а съветите и препоръките ѝ са безценни.

В първите седмици след раждането на нашето дете, жена ми имаше затруднения с кърменето, но благодарение на Дари и нейните точни и ясни инструкции, нещата бързо се наредиха по възможно най-добрия начин.

Опитът ѝ изключително много допринася да намери най-доброто решение спрямо ситуацията, а такива имаше в изобилие. Наистина ми е трудно да си представя как щяхме да се справим без нейната всеотдайна помощ. Много ти благодарим Дари!

Франки
Франки