Програма: Спокойна бъдеща мама | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Програма: Спокойна бъдеща мама

Получи отговорите на всички твои въпроси през бременността и създай план за успешен и спокоен следродилен период с лична помощ от Дарина Михайлова (постпартум дула).

Бях объркана от много противоречаща си информация. Дарина ми помогна да подредя всичко в главата си и да се чувствам уверена и спокойна. – Тезнур

Здравей! Аз съм Дарина.

Майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула).

Всеки ден помагам на бъдещи и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

В майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Да бъдеш майка може да бъде преживяване, изпълнено с повече любов и по-малко страх и ще ти помогна заедно да постигнем точно това.

Успешната подготовка за следродилния период е трудна.

По време на бременността, почти цялата подготовка на жените се съсредоточава основно върху раждането или грижите за новороденото.

Подготовката на майката за следродилния период сякаш изчезва.

Пропускат се темите за:

Всяка бременна и нова майка има нужда от подкрепа, разбиране и правилна подготовка как да се грижи за себе си и бебето през следродилния период.

Ако си бременна с първо или поредно бебе или вече си на ръце с новородено, чувстваш се объркана, уплашена, имаш нужда да бъдеш изслушана и подкрепена, то знай, че може да бъде различно.

Ти заслужаваш и можеш да постигнеш мечтания следродилен период с правилната подготовка през бременността, план, подкрепа и практични решения според собствените ти нужди. Аз ще ти помогна.

Стотици като теб успяват

Вероника
Вероника

„Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща, но когато имаш добри насоки и подготовка, каквито получих чрез програмата, крачиш уверено по новите пътища. Горещо препоръчвам на всички бъдещи майки.“

Поли
Поли

„Дари и планът ми показаха какво да очаквам минути след раждането и ми помогнаха да изградя умения за справяне с лудите ситуации като нова майка, да разбирам сигналите на бебето и да го успокоявам, а с мъжа ми имаме време и за любимите занимания.“

Кристиана
Кристиана

„Благодаря на Дари за професионалното и мило отношение. Има страхотен индивидуален подход, който наистина ми помогна да погледна нещата по друг начин и наистина да започна да се справям с трудните ситуации.“

Ина
Ина

„Материалите за предварителна подготовка бяха изключително полезни, подкрепата на Дари в процеса на кърменето беше ключова, а възможността да се консултираме с нея в първите най-тревожни седмици беше безценна.“

Мирела
Мирела

„Препоръчвам Дари на всяка бъдеща мама, тя не е просто консултант, а истински приятел, винаги с лично отношение и с правилния съвет. Благодаря!“

Иванела
Иванела

„У дома цари спокойствие, хармония и още повече любов! Дари, работата ти е благородна мисия! Ти вече си част от нашето семейство.“

Всичко нужно за успешната ти подготовка за следродилния период е тук

Не съм срещнала майка, която да не ми сподели, че:

Раждането е нищо в сравнение с първите дни и седмици у дома с бебето.

И когато въпросите започнат да ги връхлитат от първите часове след прибирането от болницата, че:

Всичко прочетено и чуто преди раждането сякаш се е изпарило...

Ти можеш и заслужаваш да отгледаш детето си по твоите правила с правилния за вас план за действие, без излишен стрес и страх. Заедно с теб може да постигнем точно това.

Заедно ще ти помогнем:

 1. Да намериш отговорите на въпросите, които търсиш по време на бременността и в първите часове, дни и седмици след раждането.
 2. Да организираш ежедневието си на майка без излишен стрес и да имаш яснота какво да очакваш през първите дни и седмици от живота с бебе.
 3. Да избегнеш чувството на самота и безпомощност в периода на адаптация.
 4. Да се чувстваш спокойна и уверена в грижите за бебето (кърмене, успокоение и сън).
 5. Да не си сама в този толкова динамичен и несигурен период. Ще съм до теб, за да ти оказвам емоционална подкрепа и да те изслушвам без да ти давам непоискани съвети или оценка за твоите решения като майка.
 6. Да бъдеш грижовна майка без да губиш себе си в процеса, като изградим седмичен план, в който има време и за теб и любимите ти занимания.
 7. Да запазваш спокойствие в трудните моменти и да се чувстваш подкрепяна и обичана;
 8. Да преминете с партньора ти през предизвикателствата на родителството.

И още много. Възможно е. Обещавам ти.

Как се случва всичко това?

Опознавателен разговор

Обсъждаме какви са твоите приоритети и тези на партньора ти и какво бихме могли да постигнем заедно. Целта на този разговор е да се запознаем и разберем, дали може да работим като един отбор.

Предварителен въпросник

Изпращам ти въпросник, след като сме потвърдили, че ще се работим заедно, в който да ми разкажеш малко по-подробно за бременността, основните ти притеснения, очаквани трудности и мечти.

На база на информацията от въпросника, поставяме фокус на най-важните теми за теб и твоето семейство.

Достъп до План „Уверено начало с бебе“

Получаваш достъп до 6 различни модула (Подготовка за първите дни след раждането, Подготовка на взаимноотношенията с партньора и близките, Система на подкрепа за следродилния период, Грижи за бебето, Емоционално здраве, Твоят план за след раждането), разделени на удобни видео уроци и упражнения, свързани с подготовката за мечтания следродилен период още преди раждането.

Среща преди раждането

Обикновено я организираме в последния месец преди раждането, като може да се проведе онлайн или на живо за семейства от София. На нея винаги препоръчвам да присъства и таткото, за да може да обсъдим конкретни въпроси и план за действие след появата на бебето.

Подкрепа след раждането

Обикновено съм един от първите хора, които получават хубавата новина. И в този момент обсъждаме как е преминало раждането и какви са следващите ни стъпки по линия на старт на кърменето и връзка с бебето.

План за кърмене и рутина

Заедно създаваме план за кърменето, изграждане на рутина на бебето и следене на наддаването му. Поддържаме онлайн комуникация чрез имейл или Viber. Следим как се случват дните и нощите и при нужда адаптираме плана.

Домашно посещение или онлайн среща след раждането

При всяко семейство тази среща се случва в различно време и зависи от конкретната ситуация. Ако има трудности по линия на кърменето или основни грижи за бебето, организираме срещата в първите дни след изписването, за да може да разрешим съществуващите проблеми.

Целта на тази среща е да обсъдим всички въпроси, които изникват вече с бебето у дома и да създадем план за семейството, с който да продължат уверено след като минат първите 6 седмици.

„Спокойна мама Плюс“

Допълнителна възможност на абонаментен принцип, която се използва от родители, които искат да имат още няколко месеца моята подкрепа като „помощник на мама“.

Готова ли си заедно да ти помогнем да имаш по-спокоен следродилен период?

Предложените специални цени са валидни до изчерпване на местата в програмата за предстоящите 3 календардни месеца.

Първите 2 седмици след раждането
389 299 лв.
 • Анализ с предварителен въпросник, на база на който поставяме фокус на най-важните теми за съответната майка и семейство и обсъждаме план за действие
 • 1 среща преди раждането – до 90 мин. онлайн, на която да обсъдим целите на семейството и план за първите часове и дни
 • 1 домашно посещение или онлайн среща - до 90 мин. в първите 2 седмици след раждането, според конкретните нужди на семейството.
 • 14 дни подкрепа от мен - ще комуникираме по viber или whatsapp как се случват нещата при вас и при нужда ще ви давам насоки и ще адаптираме план за кърмене, сън и грижи за мама и бебето.
 • Подарък - безплатен достъп до училище „Уверено начало с бебе“ (стойност 149 лв.)
Първият месец след раждането
589 449 лв.
 • Анализ с предварителен въпросник, на база на който поставяме фокус на най-важните теми за съответната майка и семейство и обсъждаме план за действие
 • 1 среща преди раждането – до 90 мин. онлайн, на която да обсъдим целите на семейството и план за първите часове и дни
 • 2 домашни посещения в първия месец, като първото е в първите дни след раждането, а второто в края на първия месец, за да създадем план за следващите седмици след програмата.
 • 30 дни подкрепа от мен - ще комуникираме по viber или whatsapp как се случват нещата при вас и при нужда ще ви давам насоки и ще адаптираме план за кърмене, сън и грижи за мама и бебето.
 • Подарък - безплатен достъп до училище „Уверено начало с бебе“ (стойност 149 лв.)