Училище за бременни Уверено начало с бебе | Спокойна мама

Онлайн училище за бременни от 3-ти юлиВключи се 

Онлайн училище за бременни Уверено начало с бебе

Цялостна подготовка за бременни с екип специалисти

С онлайн училището получаваш отговорите на въпросите си за раждането и следродилния период лично от екип специалисти с ежеседмични онлайн срещи на живо.

Заедно ще ти помогнем да се подготвиш за раждането, грижиш за себе си като майка, за бебето и отношенията с партньора в следродилния период с доказани съвременни насоки.

Стартираме на 3 юли.
Отстъпка за ранно записване до 14 юни.

Запознай се с твоите помощници.

Дарина Михайлова (по средата) – майка на две щури момчета, сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers Collective postpartum doula), педиатричен консултант по детски сън и създател на Спокойна мама.

Яница Карамаркова (отляво) – майка на две момчета, инструктор за подготовка за раждане и сертифицирана постпартум дула.

Д-р Велислава Петрова (отдясно) – майка на момче и момиче и педиатър (продължаващ пътя си към гастроентерология).

Защо това училище е като никое друго в България?

Екип специалисти
Твоят екип специалисти от Спокойна мама ще те подготви да посрещнеш самото раждане и периода след раждането с увереност, знаейки какво предстои и как да се справяш с предизвикателствата без излишен стрес.
Грижи за всичко важно
Фокусът на училището е върху грижите за теб като майка и отношенията ти с партньора и близките, но ще те подготвим и да се грижиш уверено за бебето.
Съвременна информация
Ще ти споделим адекватна и съвременна информация по последни препоръки на тема кърмене, сън, безопасни грижи за бебето и не само.
Практични насоки
Практични конкретни и ясни стъпки, видеа и решения в отглеждане на новородено бебе, представени от професионалисти с опит в грижата за бременни и нови майки.
Безплатен уебинар за бременни

Мамa през 2024 – Избегни трудностите в първите дни след раждането

19 юни 2024 г. 18:00

Научи как да започнеш майчинството уверено, избягвайки преумората през първите седмици, с практични насоки от специалисти.

*Регистрирайки се, се съгласяваш с нашите общи условия.

Подарък консултация след раждането

Като участник получаваш 30-минутна онлайн консултация в първите 30 дни след раждането за момент, в който си объркана и имаш нужда от кураж и насоки, както и приоритетен достъп до екипа ни, за да не чакаш дълго за специалист.

Ти може да си една от спокойните майки.

„Не мога да си представя как бъдеща майка би могла да се справи без информацията от уроците, мисля, че е безценна. Наистина ми помогна да съм по-спокойна и готова.“

Василена
Василена

„Темите са изцяло насочени към практиката с включени лични примери. Форматът улеснява преминаването през темите и усвояването на съветите и препоръките.“

Виктория
Виктория

„Първата ми среща с Дари беше през есента, когато бях част от Училище за бременни Уверено начало с бебе. Всички лекции и срещи бяха изключително полезни и обучителни, отношението и професионализма на Дари ме впечатлиха. Успя да ми помогне и наистина да ми вдъхне увереност! След това потърсих помощ за храненето на малкия и съня му, на което тя се отзова и отново ми съдейства с опита и практиката си. Благодаря от сърце за помощта и подкрепата, хора като теб са рядкост!“

Теодора
Теодора

„Благодаря на Дари и Училището за бременни за подготовката, за подкрепата, за практически насочената информация. В моменти, когато ти трябва решение и да отсееш най-правилната информация от многото други, Дари ти я предлага синтезирано, кратко и ясно, за да не губиш ценно време и енергия в търсене на най-доброто. Курсът е така структуриран, че когато малкото човече се появи, може да имате един спокоен, силен старт. И това чувсво е прекрасно!“

Добрина
Добрина

„Благодарение на Дарина и основатa от училището се чувствам по-уверена и не толкова объркана от цялата информация в интернет.“

Габриела
Габриела

„Помощта на Дари е безценна! Училището за бременни дава много информация за теми, които рядко се обсъждат в подобни курсове. Информацията в тях е актуална с всички най-нови изследвания и препоръки на СЗО, което ме кара да ѝ се доверя на 100%! А следродилната помощ, от която мислех че няма да имам нужда, се оказа още в родилното, че ще ми е от полза. Постоянният контакт с Дари за изкачащи проблеми и притеснения в първите дни ми донесоха много спокойствие. Благодаря Дари!“

Надя
Надя

„Училището съчетава наличието от ден 1 на цялата информация от курса с намеса на Дарина и live отговори на предварително зададени въпроси.“

А. Анева
А. Анева

„Курсът “Уверено начало с бебе” е страхотен и много полезен! Примерите, структурата и всичко в него е обмислено и изпипано до най-малкия детайл! Препоръчвам го на всички бъдещи родители! В него се засягат много важни теми и въпроси, които е добре да си обмислил и взел под внимание преди да се появи новият член на семейството! Дари е невероятен професионалист и човек! Радвам се, че имах възможността да се запозная с нея и на живо! При нужда и наличие на проблем без да се замисля бих се обърнала към нея за помощ!“

Ани
Ани

Това е твоето училище за бременни, ако:

Искаш да си готова за самото раждане, знаейки какво предстои и как да се справиш
Искаш да не оставаш на заден план след раждането, а да се обръща нужното внимание и на теб като майка.
Искаш да знаеш как да се грижиш за себе си и твоето емоционално здраве
Искаш да имаш един доверен източник на информация и насоки, за да не прегряваш от купищата такива
Искаш да знаеш как да полагаш грижи за бебето и да си уверена, че се справяш от първите часове след раждането
Искаш да запазиш отношенията си с партньора и близките си, получавайки нужните ти подкрепа и помощ от тях
Очакваш поредно дете и искаш този път да е различно и да се справяш спокойно и уверено
Вземи своето място

Безплатно участие на партньора

От опит знаем, че участието на партньора в подготовката, раждането и грижите за бебето е от огромно значение за спокойното и уверено начало на живота на семейството.

В най-силните моменти на "бейби брейн" при новата майка, партньорът е този, който реагира с решение или полезна информация, която е получил от нашите уроци или срещи.

Как се провежда онлайн училището за бременни?

Уроци и акаунт от Спокойна мама
Ежеседмични онлайн срещи
Ежеседмични онлайн срещи на живо в затворена Facebook група с Дарина, Яница и Велислава, на които отговаряме на твоите предварително зададени въпроси.
Гъвкава програма в удобно време
Гъвкава програма и достъп до записите, без ангажимент да присъстваш някъде в точно определен ден и час.
Личен акаунт за теб и партньора
Личен акаунт за теб в платформата на Спокойна мама с всички видео уроци, демонстрации и практични ресурси от нас. Бонус акаунт и за партньора ти, защото знаем колко важна е ролята му в подготовката, раждането и грижите за бебето.
Среща на живо
Среща на живо, в която обсъждаме най-честите притеснения на бъдещите родители и споделяме опит, препоръки и демонстрации. Срещата се провежда около 5 седмици след началото на училището.

Заедно ще ти помогнем:

Да получиш нужните ти подкрепа и знания

Като част от училището ще получиш пълна подкрепа и личен достъп до специалистите на Спокойна мама, на които ще може да зададеш въпросите си относно раждането и следродилния период.

Да подредиш хаоса в главата си

Получваваш структурирана информация с последни съвременни препоръки и насоки относно раждане, кърмене, бебешки сън и емоционално здраве. Достъп през различни устройства и в удобно за теб време.

Да си информирана и подготвена

Какво да очакваш в различните моменти, свързани с подготовката и самото раждане, първите дни и месеци на следродилния период с бебе у дома, как да се възстановиш и грижиш за своето семейство и отношения.

С лесен достъп до специалисти

Лесен достъп до специалистите на Спокойна мама, подкрепящи бременни и нови майки, които да те изслушват, подкрепят и отговарят на твоите въпроси. Знаеш, че имаш екип до теб в трудните моменти.

Да се грижиш уверено за бебето

Насоки и демонстранции за кърмене, хранене и сън на бебето от първия момент. Методи за успокояване на бебето и основни съвети - масаж, смяна на памперс, оригване, за какво да внимаваш и други.
Вземи своето място

Програма от екип специалисти с отговори на твоите въпроси

Училището е 5-седмична с ежеседмични онлайн срещи на живо в затворена Facebook група, в която получаваш отговори на твоите въпроси от екипа на Спокойна мама. Достъп до уроците и записите за 12 месеца.

Подготви се за раждането и следродилния период.

Онлайн училище за бременни с екип специалисти

Начало 3 юли. Подходящо за термин септември/октомври/ноември. Отстъпка за ранно записване до 14 юни.

179149 лв.

  • Достъп до екип специалисти, на които да зададеш въпросите си в седмични live срещи във Facebook група.
  • Програма с видео уроци и демонстрации в личен акаунт за теб и партньора.
  • Подготовка за раждането: практични насоки и уроци от инструктор за подготовка за раждането.
  • Подготвка за следродилния период: доказани решения от опита ни и уроци от специалист за грижа за мама, отношенията с партньора и бебето.
  • Насоки от педиатър: отговори на най-честите въпроси, свръзани с грижата за бебето.
  • Практични ресурси: ръководства за грижи за мама, бебето, отношенията с партньора и ежедневието ти с бебе.
  • Подарък: 30-мин. онлайн консултация в първите 30 дни след раждането.

Център за следродилна грижа за мама и бебе

Не е нужно да се подготвяш и справяш сама през бременността и след раждането.

Ние ще ти предоставим подготовка през бременността и цялостна грижа за теб и бебето. И план, с който да полагаш нужните грижи за вас от първите моменти след раждането. Ние може да сме твоя доверен екип, който може да попиташ всичко.

Често задавани въпроси

По кое време на бременността е подходящо да се включа в училището?
Когато усетиш, че си готова да започнеш своята подготовка. Най-често момичетата се записват към края на втори триместър, но реално във всяка група имаме и бременни в по-начален или по-късен етап.
Трябва ли да се водя по даден календар или мога в удобно време да гледам видеата и материалите?
Не, напълно гъвкаво разпределение на уроците според твоето темпо и възможности.
Как се работи с училището?
Разполагаш с личен акаунт в платформата на Спокойна мама, чрез която ще може да достъпваш уроците. Също така може да се включиш в затворената Facebook група на училището, в която ще споделяме още полезни неща.
Може ли да участва и партньорът ми?
Да, може да създадем специален профил и на него, в който и той да има своя достъп до материалите.
Може ли да платя по банков път?
Да, разбира се: Спокойна мама ЕООД Банка: УниКредит Булбанк IBAN: BG29UNCR70001524701032 BIC/SWIFT: UNCRBGSF Основание за плащане: Онлайн училище за бременни
Може ли да подаря училището?
Да, пиши ни на hello@spokoinamama.bg и ще обсъдим заедно как да направим подаръка близък.
Имам бебе и нужда от подкрепа. Подходящо ли е за мен?
Знам как се чувстваш и вярвам, че всякаква помощ и подкрепа сега ще са ти от полза. Препоръчвам ти да се свържеш с мен на имейл hello@spokoinamama.bg и заедно да обсъдим как може да сме ти полезни.