Училище за бременни: Уверено начало с бебе | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Училище за бременни "Уверено начало с бебе"

Започни майчинството уверена и спокойна
Дарина Михайлова

30-дневна изцяло онлайн програма с твоето темпо в удобно за теб време и с достъп до затворена група. Получаваш възможност да зададеш своите въпроси и подарък безплатна лична онлайн консултация с Дарина.

Начало: 20 юни 2022 (понеделник)
Доказани методи за успех

След уроците и задачите в училището ще можеш да дадеш успешен старт на кърменето и грижите за бебето, да изградиш режим и да запазиш връзката си с партньора и още.

Гъвкава 30-дневна програма

Училището е разделено на 4 етапа, като може да се движиш заедно с групата или да му отделиш колкото време се нуждаеш самостоятелно.

Онлайн сесии на живо

Ставаш част от затворена Facebook група за подкрепа, където ще проведем 4 живи включвания, в които ще научиш отговорите на въпросите ти по уроците.

Безплатна консултация

Получаваш безплатна 30-минутна онлайн консултация от Дарина след раждането, за да зададеш своите въпроси и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие.

Подготовката и подкрепата, от които се нуждаеш

Училището е разделено на 4 етапа с онлайн сесия на живо след всеки, в която получаваш отговорите на въпроси, които имаш и намираш нужната подкрепа.

1. Подготовка за първите дни след раждането и връзката с партньора

Всичко за бейби брейн, как да преодолееш раждането, body image, сънят и хранене на мама, както и стъпки да заздравиш отношенията с партньора и близките.

2. Изграждане на “Система на подкрепа” за следродилния период

Създаваш план за действие още докато си бременна, съдържащ готови решения за ежедневието и съобразен с твоето семейство + съвети как да искаш уверено нужната ти помощ.

3. Грижи за бебето

Всичко, което трябва да знаеш за бебешкия сън, успешен старт и пози на кърмене, както и хранене и успокоение на бебето.

4. Емоционално здраве, грижа за мама и план за действие

Ще научиш кои са заблудите за емоционалното здраве на мама, как да се грижиш за себе си, да преодоляваш трудните моменти и да изградиш вашия план за действие.

Подарък: 30-минутна онлайн консултация след раждането

В трудните първи дни ще може да заявиш онлайн консултация (разговор), на която да зададеш своите въпроси към Дарина и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие.

Какво ще научиш?

Подготовка по време на бременността

Нямаш време да изчетеш всички книги и да изгледаш всички уебинари, докато си бременна?

Училището включва кратки и практични видеа, списъци и насоки, с които спестяваш време и получаваш конкретни решения на трудностите след раждането.

Успешно начало на кърмене

Изчела си всичко на тема кърмене, но осъзнаваш, че реално не знаеш точно какво да правиш?

Получаваш ясен план с видео инструкции и насоки как да започнеш успешно кърменето непосредствено след раждането (оперативно или естествено).

Рутина и добри навици за сън на бебето

Уплашена си от всички истории за хронично недоспиване и чести събуждания на бебето?

Като част от уроците получаваш план, с който създаваш рутина и добри навици за сън още от първите дни и избягваш недоспиването за всички у дома.

Организация на ежедневието ти

Не знаеш какво да очакваш в първите седмици след раждането и как ще успееш да се справиш с новите емоции и задачи?

Ще научиш конкретните стъпки как по-лесно да се подготвиш докато си бременна, за да се възстановяваш след раждането и как да организираш ежедневието си, така че да остава време и за теб и любимите ти занимания.

Структурана програма с доказани стъпки

Гледай въведението на модул 1 от програмата:

1. Подготовка за първите дни след раждането >
2. Подготовка на взаимноотношенията с партньора и близките >
3. „Система на подкрепа“ за следродилния период >
4. Грижи за бебето >
5. Емоционално здраве >
6. Твоят план за след раждането >

Успехите на жените като теб

Вероника
Вероника

„Да си бременна за първи път е вълнуващо и пълно с толкова непознати и нови неща, но когато имаш добри насоки и подготовка, каквито получих чрез плана, крачиш уверено по новите пътища. Горещо препоръчвам на всички бъдещи майки.“

Поли
Поли

Училището ми показа какво да очаквам минути след раждането и ми помогна да изградя умения за справяне с лудите ситуации като нова майка, да разбирам сигналите на бебето и да го успокоявам, а с мъжа ми имаме време и за любимите занимания.“

Анна
Анна

„Толкова книги изчетох за майчинството и никъде не пишеше за бейби брейн и ползите му, от които се възползвах. „Малка книжка за бебето“ си я разпечатах и 3 месеца беше до мен. Научих за режим, будуване, рутина през деня. „Уверено начало с бебе“ беше първото място, където беше засегнат съня на бебето и мама и как да се справя с емоциите си.“

Боряна
Боряна

„Още през първата седмица, като се прибрахме от родилния дом имах затруднения с кърменето, спането и гледането като цяло на бебе. Много съм щастлива, че тогава ми препоръчаха Дари. Тя дойде два пъти до нас и ме научи как да кърмя, да приспивам, да си играя с бебка, но не само това. Тя ми даде необходимата подкрепа и кураж, точно от каквото имах нужда, защото началото е най-трудно!“

Мирела
Мирела

„Препоръчвам Дари на всяка бъдеща мама, тя не е просто консултант, а истински приятел, винаги с лично отношение и с правилния съвет. Благодаря!“

Иванела
Иванела

„У дома цари спокойствие, хармония и още повече любов! Дари, работата ти е благородна мисия! Ти вече си част от нашето семейство.“

Безплатна 30-минутна консултация след раждането

Като участник в училището получаваш безплатна 30-минутна онлайн консултация с Дарина след раждането. В най-трудните първи дни ще може да зададеш своите въпроси и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие. Дата и час се уточняват допълнително.

Запознай се с твоя помощник

Здравей! Аз съм Дарина.

Майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула).

Всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

В майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Да бъдеш майка може да бъде преживяване, изпълнено с повече любов и по-малко страх и с Училището за бременни "Уверено начало с бебе" ще ти помогна да постигнеш точно това.

Готова ли си да се подготвиш за уверен и спокоен следродилен период?

Училище за бременни "Уверено начало с бебе"
149 лв.
  • Достъп до кратки практични видеа и демонстрации (виж програмата)
  • Достъп до затворена Facebook група за подкрепа
  • Участие в 4 онлайн включвания на живо с отговори на твоите въпроси от Дарина
  • Списъци за болницата, пазаруване, кърмене, сън и грижи за бебето
  • Практически упражнения за теб и партньора
  • Подарък: Безплатна 30-минутна онлайн консултация с Дарина след раждането

Често задавани въпроси

В кой етап на бременността е подходящо да започна с Училище "Уверено начало"?

Във всеки един момент от бременността може да започнеш да се подготвяш за следродилния период. Най-често бременните започват след 4-5 месец.

Как се работи с училището?

Изцяло онлайн през всяко устройство. Сама определяш темпото, като може да се движиш заедно с групата или самостоятелно, следвайки уроците и живите включвания в удобно за теб време и място, колкото пъти ти е нужно. Имаш бърз и лесен достъп в рамките на 12 месеца след покупка.

Какво представлява училището?

Училището е разделено на кратки видео уроци, съдържащи практични съвети и готови стъпки, които ти пестят множество часове в търсене на информация. Провежда се на 4 етапа, като между 2-ри и 3-ти се прави 1 седмица почивка за наваксване. На края на всеки етап се прави онлайн среща на живо във Facebook групата, където се отговаря на твоите въпроси по уроците.

Допълнително ще откриеш и полезни списъци за болницата, грижа за мама след раждането и подготовка на дома, които са в удобен формат за принтиране или употреба онлайн през всяко устройство.

Кога е подходящо да се включа?

Училище „Уверено начало с бебе“ е подходящ за теб по всяко време на бременността, дори и в последните седмици преди раждането.

Има ли възможност за домашно посещение/онлайн среща с теб след като закупя плана?

Да. В профила си след регистрация ще откриеш различните възможности за работа с мен. Има варианти за преди раждането и следродилна грижа.

Вече съм майка, но отново съм бременна и този път съм още по-уплашена как ще се справя? Дали планът е подходящ за мен?

О, да! От личен опит, а и от работата ми с майки, знам, че дори и да имаш вече дете, с всяко бебе е все едно „ти е за първи път“.

Знам, че освен, че ще научиш някои нови неща относно грижите за бебето, планът ще ти помогне да организираш по-добре семейното ежедневието и да намираш време и за по-голямото дете/деца.

Имам бебе над 3 месеца и имам нужда от малко подкрепа. Подходящ ли е планът за мен?

Знам как се чувстваш и вярвам, че всякаква помощ и подкрепа сега ще са ти от полза.

Препоръчвам ти да се свържеш с мен на имейл darina@spokoinamama.bg и заедно да обсъдим как бих могла да съм ти полезна. Очаквам те!

Има ли информация, свързана с грижи за бебето?

Да. Има цял модул посветен на тази тема. Допълнително ще откриеш и „Малка книжка за бебето“, която е като своеобразно „ръководство за работа“, с което бебетата принципно не идват.

Как мога да платя училището?

При натискане на бутона "Поръчай сега", следва лесна форма за поръчка и възможност за онлайн плащане с карта през виртуален ПОС терминал. Ако нямаш възможност за плащане с карта, може да платиш по банков път:

Спокойна мама ЕООД
Банка:  УниКредит Булбанк
IBAN:  BG29UNCR70001524701032
BIC/SWIFT:  UNCRBGSF
Основание за плащане: Онлайн училище за бременни 99 лв.

Мога ли да поръчам „Уверено начало с бебе“ за подарък?

Разбира се! Това ще е най-ценният подарък, обещавам ти. Свържи се с мен и ще уточним как да поръчаш училището за подарък.