Училище за бременни: Уверено начало с бебе | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Училище за бременни "Уверено начало с бебе"

Започни майчинството уверена и спокойна
Дарина Михайлова

30-дневна изцяло онлайн програма с твоето темпо в удобно за теб време и с достъп до затворена група. Получаваш безплатна лична онлайн консултация с Дарина и възможност да зададеш своите въпроси.

Начало: 13 март 2023 (понеделник)

„Не мога да си представя как бъдеща майка би могла да се справи без информацията от училището, мисля, че е безценна.“ – Василена

Доказани методи за успех

След уроците и задачите в училището ще можеш да дадеш успешен старт на кърменето и грижите за бебето, да изградиш режим и да запазиш връзката си с партньора и още.

Гъвкава 30-дневна програма

Училището е разделено на 4 етапа, като може да се движиш заедно с групата или да му отделиш колкото време се нуждаеш самостоятелно.

Онлайн сесии на живо

В групата на училището всяка седмица Дарина отговаря на въпроси и споделя допълнителни насоки, съвети и хитринки от опита си в помощ на нови родители.

Безплатна консултация

Получаваш безплатна 30-минутна онлайн консултация от Дарина в рамките на 30 дни след раждането, за да зададеш своите въпроси и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие.

Подготовката и подкрепата, от които се нуждаеш

Училището е разделено на 4 етапа с онлайн сесия на живо след всеки, в която получаваш отговорите на въпроси, които имаш и намираш нужната подкрепа.

1. Подготовка за първите дни след раждането и връзката с партньора

Всичко за бейби брейн, как да преодолееш раждането, body image, сънят и хранене на мама, както и стъпки да заздравиш отношенията с партньора и близките.

2. Изграждане на “Система на подкрепа” за следродилния период

Създаваш план за действие още докато си бременна, съдържащ готови решения за ежедневието и съобразен с твоето семейство + съвети как да искаш уверено нужната ти помощ.

3. Грижи за бебето

Всичко, което трябва да знаеш за бебешкия сън, успешен старт и пози на кърмене, както и хранене и успокоение на бебето.

4. Емоционално здраве, грижа за мама и план за действие

Ще научиш кои са заблудите за емоционалното здраве на мама, как да се грижиш за себе си, да преодоляваш трудните моменти и да изградиш вашия план за действие.

Бонус: Отговори на въпроси от педиатър

В училището имаме специално участие на един от обичаните педиатри в София д-р Петрова. Тя отговаря на въпроси на участници, свързани с първи грижи и дни на бебето у дома.

Подарък: 30-минутна онлайн консултация след раждането

В трудните първи дни ще може да заявиш онлайн консултация (разговор), на която да зададеш своите въпроси към Дарина и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие.

Какво ще научиш?

Подготовка по време на бременността

Нямаш време да изчетеш всички книги и да изгледаш всички уебинари, докато си бременна?

Училището включва кратки и практични видеа, списъци и насоки, с които спестяваш време и получаваш конкретни решения на трудностите след раждането.

Успешно начало на кърмене

Изчела си всичко на тема кърмене, но осъзнаваш, че реално не знаеш точно какво да правиш?

Получаваш ясен план с видео инструкции и насоки как да започнеш успешно кърменето непосредствено след раждането (оперативно или естествено).

Рутина и добри навици за сън на бебето

Уплашена си от всички истории за хронично недоспиване и чести събуждания на бебето?

Като част от уроците получаваш план, с който създаваш рутина и добри навици за сън още от първите дни и избягваш недоспиването за всички у дома.

Организация на ежедневието ти

Не знаеш какво да очакваш в първите седмици след раждането и как ще успееш да се справиш с новите емоции и задачи?

Ще научиш конкретните стъпки как по-лесно да се подготвиш докато си бременна, за да се възстановяваш след раждането и как да организираш ежедневието си, така че да остава време и за теб и любимите ти занимания.

Структурирана програма с доказани стъпки

Гледай въведението на модул 1 от програмата:

1. Подготовка за първите дни след раждането >
2. Подготовка на взаимноотношенията с партньора и близките >
3. „Система на подкрепа“ за следродилния период >
4. Грижи за бебето >
5. Емоционално здраве >
6. Твоят план за след раждането >

Какво казват жените?

Виктория
Виктория

Темите са много добре структурирани, представени в логичен ред и с максимално ясно съдържание. Хареса ми, че са изцяло насочени към практиката и че са включени лични примери. Форматът е подходящ и улеснява преминаването през темите и усвояването на представените в тях съвети и препоръки.“

Василена
Василена

„Много ме вдъхнови и това наистина ми помогна да съм по-спокойна и готова. Споделям на приятелки за подготовката и всички са много впечатлени с колко добра и полезна информация разполагам ВЕЧЕ, а бебето още го очакваме. Определено мисля, че училището постига целта, която си поставя - подготовка за спокойно начало с бебе.“

Яна

„Препоръчвам училището с две ръце, защото определено успява да внесе ред в морето от информация и да систематизира всичко нужно без нищо излишно. Бих й описала уроците като "моя малък помощник преди бебе", насочващи вниманието в правилната посока и съдействащи за спокойната нагласа“

Кристина

„Лично за мен всичко беше много полезно и добре структурирано. Личният профил е супер удобен. Хареса ми, че всеки може да разполага със съдържанието, когато има възможност и време.

А.Анева
А.Анева

„Училището оптимално съчетава наличието от ден 1-ви на цялата практически информация от курса с организирана намеса на лектора и структурирано участие на всички участници чрез лайф отговаряне от страна на лектора на предварително зададени въпроси от тяхна страна по всеки модул. Така не се губи време, знае се колко време ще продължи всеки лайф за разяснение на информацията на всеки модул и всеки участник черпи от въпросите на останалите.“

Габриела
Габриела

„Благодарение на теб и основата, която дава училището, мога да кажа, че се чувствам по-уверена и не толкова объркана от цялата информация, която може да намери една бъдеща майка в интернет. Чувствам се по-спокойна, че дори и да настъпи момент, в който да не знам какво да правя, да не знам как да постъпя, да съм объркана, знам че има човек и професионалист, към когото мога да се обърна, без да се притеснявам, дали ще бъда съдена, човек който ще ми обърне внимание и ще се опита да помогне.“

В. Христова

„Грижата за бебето, всички практическте аспекти, които доведоха до възможността реално да си представя какво представлява да имаш и гледаш бебе вкъщи. Не мога да си представя как човек би могъл да се справи без такава информация, мисля, че е безценно това.“

Габриела

„С две ръце бих препоръчала училището на приятелка и бъдеща майка! Бих й го описала като перфектното онлайн училище , което дава основите , без да натовари с много излишна информация и без това притеснената бъдеща майка. Форматът е подходящ и за тези, които имат динамично ежедневие (друго дете, работа и т.н)“

Безплатна 30-минутна консултация след раждането

Като участник в училището получаваш безплатна 30-минутна онлайн консултация с Дарина в рамките на 30 дни след раждането. В най-трудните първи дни ще може да зададеш своите въпроси и да получиш ясни отговори с конкретни стъпки за действие. Дата и час се уточняват допълнително.

Запознай се с твоя помощник

Здравей! Аз съм Дарина.

Майка на две щури момчета и сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers постпартум дула).

Всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

В майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Да бъдеш майка може да бъде преживяване, изпълнено с повече любов и по-малко страх и с Училището за бременни "Уверено начало с бебе" ще ти помогна да постигнеш точно това.

Готова ли си да се подготвиш за уверен и спокоен следродилен период?

Училище за бременни "Уверено начало с бебе"
149 лв.
  • Kратки практични видеа и демонстрации (виж програмата)
  • Затворена Facebook група с допълнителни материали, видеа и съвети от Дарина (6-месечен достъп).
  • Участие в 4 онлайн включвания на живо с отговори на твоите въпроси от Дарина
  • Списъци за болницата, пазаруване, кърмене, сън и грижи за бебето
  • Практически упражнения за теб и партньора
  • Подарък: Безплатна 30-минутна онлайн консултация с Дарина до 30 дни след раждането

Често задавани въпроси

В кой етап на бременността е подходящо да започна с Училище "Уверено начало"?

Във всеки един момент от бременността може да започнеш да се подготвяш за следродилния период. Най-често бременните започват след 4-5 месец.

Как се работи с училището?

Изцяло онлайн през всяко устройство. Сама определяш темпото, като може да се движиш заедно с групата или самостоятелно, следвайки уроците и живите включвания в удобно за теб време и място, колкото пъти ти е нужно. Имаш бърз и лесен достъп в рамките на 12 месеца след покупка.

Какво представлява училището?

Училището е разделено на кратки видео уроци, съдържащи практични съвети и готови стъпки, които ти пестят множество часове в търсене на информация. Провежда се на 4 етапа, като между 2-ри и 3-ти се прави 1 седмица почивка за наваксване. На края на всеки етап се прави онлайн среща на живо във Facebook групата, където се отговаря на твоите въпроси по уроците.

Допълнително ще откриеш и полезни списъци за болницата, грижа за мама след раждането и подготовка на дома, които са в удобен формат за принтиране или употреба онлайн през всяко устройство.

Кога е подходящо да се включа?

Училище „Уверено начало с бебе“ е подходящ за теб по всяко време на бременността, дори и в последните седмици преди раждането.

Има ли възможност за домашно посещение/онлайн среща с теб след като закупя плана?

Да. В профила си след регистрация ще откриеш различните възможности за работа с мен. Има варианти за преди раждането и следродилна грижа.

Вече съм майка, но отново съм бременна и този път съм още по-уплашена как ще се справя? Дали планът е подходящ за мен?

О, да! От личен опит, а и от работата ми с майки, знам, че дори и да имаш вече дете, с всяко бебе е все едно „ти е за първи път“.

Знам, че освен, че ще научиш някои нови неща относно грижите за бебето, планът ще ти помогне да организираш по-добре семейното ежедневието и да намираш време и за по-голямото дете/деца.

Имам бебе над 3 месеца и имам нужда от малко подкрепа. Подходящ ли е планът за мен?

Знам как се чувстваш и вярвам, че всякаква помощ и подкрепа сега ще са ти от полза.

Препоръчвам ти да се свържеш с мен на имейл darina@spokoinamama.bg и заедно да обсъдим как бих могла да съм ти полезна. Очаквам те!

Има ли информация, свързана с грижи за бебето?

Да. Има цял модул посветен на тази тема. Допълнително ще откриеш и „Малка книжка за бебето“, която е като своеобразно „ръководство за работа“, с което бебетата принципно не идват.

Как мога да платя училището?

При натискане на бутона "Поръчай сега", следва лесна форма за поръчка и възможност за онлайн плащане с карта през виртуален ПОС терминал. Ако нямаш възможност за плащане с карта, може да платиш по банков път:

Спокойна мама ЕООД
Банка:  УниКредит Булбанк
IBAN:  BG29UNCR70001524701032
BIC/SWIFT:  UNCRBGSF
Основание за плащане: Онлайн училище за бременни

Мога ли да поръчам „Уверено начало с бебе“ за подарък?

Разбира се! Това ще е най-ценният подарък, обещавам ти. Свържи се с мен и ще уточним как да поръчаш училището за подарък.