Програма: Спокойна мама спи | Спокойна мама
blossom flowers hands profilerainbow system top

Програма: Спокойна мама спи

Анализ на анкета, създаване на персонален план и ежедневно лично онлайн проследяване от Дарина в рамките на 3 седмици.
Дарина Михайлова

Здравей, аз съм Дарина Михайлова и съм сертифицирана постпартум дула ("помощник на мама").

Като продължение на работата ми с малки бебета, помагам на семействата да подобрят и режима/съня на своите деца.

С програма "Спокойна мама спи" заедно създаваме персонален план за сън с лесни и удобни стъпки, които да помогнат на бебето да се научи да заспива самостоятелно.

Повечето деца, с които работя показват огромна разлика още в първите няколко нощи и започват да заспиват без протест и да спят по 10-11 часа спокоен нощен сън.

Как работи програма "Спокойна мама спи"?

1. Анализ на анкета

След подаване на запитване, ще получиш линк към анкета, в която да ми споделяш детайли за твоята ситуация, на база на която да ти дам възможно най-добро решение за теб.

2. Създаване на персонален план

Създаваме конкретен план за действие със стъпки, които да следвате, за да може бебето да се научи да заспива самостоятелно и да спи дълъг пълноценен сън.

Ежедневно лично онлайн проследяване

В рамките на 3 седмици от началото на плана, ще имаш пълна ежедневна подкрепа от мен (Дарина) онлайн, за да проследяваме заедно прогреса и да научаваш отговорите на твои въпроси.

Какво споделят семействата?

Весела Георгиева

„Преди да се запозная с Дарина и нейната програма, сънят вкъщи беше мираж. Изключително професионално и индивидуално отношение към всяко семейство. Личи си, когато човек обича това, което прави и го прави с желание. Огромно благодаря, Дари!“

Мария Тасева

„Изключително съм благодарна на Дарина от Спокойна мама! Тя върна съня и спокойствието в нашето семейство! Очарована съм от вниманието, професионализма и отношението й към нас. Още след първата вечер, стриктно спазвайки всичко, което ни каза да направим, нашето 11 месечно бебе имаше непробуден сън.“

Надежда Ангелова

„Дари не е просто професионалист, тя е Човек, тя е Спасение! Благодарна съм за отношението, за съветите, за отзивчивостта, за търпението. Дари винаги беше насреща, когато имах въпроси, когато бях объркана, когато просто имах нужда някой да ми даде кураж! Тя помогна не само на детето ми да има по-пълноценен и балансиран сън, а и на нас-като родители, даде ни увереност, спокойствие и подкрепа!“

Николета Чавдарова

„7 месеца не бяхме спали повече от 2 часа непробудно и то само вечер. Синът ни се будеше на всеки 30 мин, което беше лудост, защото на всичко отгоре заспиваше само и единствено с яко друсане, люляне и носене на ръце. Никога няма да ми стигнат думите да й благодаря достатъчно че върна съня и хармонията в нашето семейство и то държа да отбележа още от 1та нощ на нашата съвместна работа към момента нашият Марти спинка по 11 часа през нощта и има здрав сън и през деня от по час-час и нещо на дрямка, за което ние все още не можем да повярваме.“

Искаш ли заедно да научим твоето бебе да заспива самостоятелно?

Изпрати ми своите контакти, след което ще обсъдим следващите стъпки в удобно за теб време. След изпращане на запитването, ще получиш линк за анкета, в която ще може да ми разкажеш повече за твоята ситуация.

*Запознах се със задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни.