Спокойна мама във форма | Спокойна мама

Онлайн училище за бременни от 3-ти юлиВключи се 

Спокойна мама във форма

Спокойна мама и BB-Team обединиха сили, за да ти помогнат да си в по-добра форма след раждането, изграждайки правилните за теб хранителни и здравословни навици, рутина за физическа активност, съобразявайки се с динамичното ти ежедневие на майка.

По-добра форма след раждането: най-желаната и трудна цел за всяка майка.

Да бъдеш майка изисква да предефинираш времето, усилията и възможностите си да се грижиш за себе си. Нормално е в първите седмици да си изцяло погълната от грижите за своето бебе.

Но същевременно много от нас са в риск да попаднат в капана напълно да спрат да се грижат за себе си и тялото си, докато бебето порасне.

Обаче това е заблуда, защото бебето пораства, преминава през различни етапи, връщаме се на работа и онова време от “предишния” ни живот не се връща, когато имахме възможност да сме по-внимателни с храненето си и да спортуваме редовно.

Чувстваме се по-уморени, без енергия, не харeсваме телата си и най-вече нямаме желание да променим това.

Но всички ние искаме да отглеждаме здрави и щастливи деца.

Тук стигаме до противоречието, че няма как да отглеждаме здрави и щастливи деца, ако личният ни пример не носи това послание.

И да, знам, че на думи е много по-лесно, отколкото в действителност. Влизала съм в този капан след раждането на второто ни дете по време на пандемия. И знам какво ме е измъквало от там.

Не, не са новогодишни обещания или образът в огледалото. А мотивацията да бъда здрава и да имам енергия да се грижа за децата си, да порастваме заедно и да им давам добър личен пример.

Именно затова с BB-Team обединихме сили и създадохме Спокойна мама във форма.

Решение, което да ти помогне да започнеш с малки стъпки в посока по-добро здраве, повече енергия и удовлетворение от образа в огледалото.

Това съм аз, Дарина Михайлова, постпартум дула, консултант по детски сън и създател на Спокойна мама.

Моето най-голямо оръжие (благодаря ви, BB-Team!) последните близо 7 години, откакто имам деца, са именно добри хранителни и здравословни навици и редовни тренировки.

Всичко това ми помага да съм по-здрава, по-издръжлива и енергична да посрещам различните предизвикателства с децата, но и да се чувствам добре в тялото си.

Методът на BB-Team се отличава с холистична грижа за твоето здраве в синхрон с динамиката на твоето ежедневие като майка.

С лична подкрепа от екипа на BB-Team, освен правилни хранителни навици, изграждаш рутина за регулярна физическа активност и умения да се грижиш за своето здраве дългосрочно (а не е ли това най-важното всъщност?)

Ти заслужаваш да се чувстваш и изглеждаш добре! Направи първата крачка сега.

Започни сега

Резултати, които виждаш. По-добро здраве, което чувстваш.

"След две бременности се доверих на BB-Team за влизането ми във форма. Тренировките станаха част от деня ми, без да ми пречат.. Вече мисля какво давам на тялото си с храната, по-спокойна съм, разбиха доста митове, в които вярвах."

Радостина Горностаева
Радостина Горностаева

"Бременност, втора, трета... 5-7-10 килограма над нормата. Не очаквах чудеса, защото не разполагам с никакво свободно време и не вярвах на себе си. Но за 4 месеца свалих 6 кг и то, за разлика от диетите, на които се подлагах преди, отслабването е там, където трябва. Чувствам се енергична, мотивирана, жизнена и тонизирана."

Марина Динкова
Марина Динкова

"Натрупах килограми през бремеността и имах лоши хранителни навици. След раждането изпаднах в следродилна депресия. Никога не съм спортувала, защото не ми харесваше и не съм внимавала какво съдържа чинията ми.. Откакто работя с BB-Team животът ми се промени. Спортувам и се храня с удоволствие, за 6 месеца съм 14 кг. надолу и съм щастлива."

Мария Радева
Мария Радева

"За няколко месеца с екипа на BB-Team преминахме през всички теми за правилното хранене, проблемите на съня, тренировките и много други.. Получих адекватни, изчерпателни и научно обосновани отговори на всички свои въпроси. Чувствах безрезервна подкрепа през цялото време на съвместната ни работа."

Лилия Станчева
Лилия Станчева

"Имам тонус и изненадващо много енергия през деня, кръстът спря да ме боли. Работата с екипа е истинско удоволствие."

Валентина Георгиева
Валентина Георгиева

"Хареса ми възможността за програма извън фитнес залата, тренировки у дома и комуникация онлайн в удобно за мен време, така че да не спирам тренировките, когато обстоятелствата го наложат."

Лиляна Георгиева
Лиляна Георгиева

"С BB-Team подобрих постепенно начина си на живот, разбирам по-добре сигналите на тялото ми. Създаването на нови навици при мен се получи лесно, стъпка по стъпка, без крайности и усещане за допълнително напрежение и стрес."

Александра Алексиева
Александра Алексиева

"Само за 2-3 месеца изградих рутина за тренировки, към които се придържам с удоволствие и нетърпение. Започнах да обръщам внимание на всяко хранене, без да изпадам в крайности. Усещам огромна промяна в себе си."

Стефани Борисова
Стефани Борисова

Погрижи се за здравето си, както никога досега.

Лична подкрепа и отчетност

Проследяваме те и ти даваме лични насоки, съобразени и адаптиращи се спрямо динамичното ти ежедневие на родител, с които постигаш целите си и по-добри здравословни навици. Комуникираме в удобно за теб време.

Хранене, на което се наслаждаваш

Забрави за всички режими и диети. С нас изграждаш правилни за теб хранителни навици. Храниш се с удоволствие, без да се лишаваш от любимите си храни. Имаш достъп до примерни доверени български рецепти, които да са ти под ръка, когато времето е ограничено.

Тренировки, които работят за теб

Заедно планираме твоите тренировки по най-удобния за теб начин (вкъщи, във фитнес център, с ластици и др.). Проследяваме те и адаптираме плана при промени в нуждите и наличното ти време.

Здраве, което контролираш

Подобряваш здравословното си състояние в дългосрочен план. В контрол си със стреса и емоционалното си здраве. Имаш енергия да се грижиш за себе си и семейството си.

25 години в услуга на твоето здраве.

Това сме ние, екипът на BB-Team. Благодарим ти, че си тук и че взимаш насериозно превенцията на здравето си.

За толкова време в уелнес индустрията видяхме всичко. И знаем, че ти заслужаваш и може да си в оптимални здраве и форма за цял живот.

Това е причината да сме изключително горди с нашия метод. Научно-обосновано знание, подбрано за твоите нужди. Малки, но редовни стъпки в правилната за теб посока и цели. Безрезервна подкрепа от нас към теб.

Дългосрочни резултати, контрол и най-важното: 100% удовлетвореност от начина, по който изглеждаш и се чувстваш в тялото си.

Ето как може да постигнем целите ти.

1/ Ще те опознаем

Попълваш въпросник, чрез който ще добием обща представа за теб (навици, здравен и социален статус), текуща ситуация и здравословни цели.

След като се запознаем с него, ще проведем разговор с теб, за да ти споделим какво предстои.

2/ Планиране и първи стъпки

Създаваме ти личен акаунт в нашето приложение. През първите дни ще съберем актуални данни за твоите ежедневие, хранене и движение чрез личен дневник в акаунта ти и онлайн комуникация с нас в удобно за теб време.

Потвърждаваме първите стъпки към целите ти, съобразени с текущите ти възможности.

Планираме удобен за теб тренировъчен план (в зала, вкъщи, с ластици, др.). Имаш възможност за работа изцяло онлайн или с тренировки на живо с наш треньор (само в залата ни в гр. София).

3/ Проследяване и първи успехи

Регулярно те проследяваме и подкрепяме с нужните насоки, съобразени и адаптиращи се спрямо ежедневието ти, с които постигаш целите си.

Предоставяме ти практични уроци, с които придобиваш правилните за теб здравословни умения. Разполагаш и с вкусни рецепти от български готвач, за да са ти под ръка.

В нашия процес участват и доказани, доверени психолози, терапевти и лекари, до които имаш достъп при нужда.

4/ Постигаш трайни резултати

Само 3 месеца по-късно ти вече се чувстваш, изглеждаш и живееш по-добре. Ще го видим и по важните за теб метрики.

С всеки следващ месец се наслаждаваш на самостоятелност и увереност да правиш по-добри избори за храненето и здравето си. Тренираш с удоволствие и имаш енергия за любимите ти занимания.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и консултант от BB-Team ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как методът ще е от полза за теб и целите ти.

Често задавани въпроси

Предлагаме ти уникален по рода си холистичен модел, с който не само ще постигнеш целите си, но и ще може да се радваш на по-добро здраве дългосрочно. Лично ще те подкрепяме, проследяваме и насочваме по пътя към твоите цели и по-добър начин на живот.

Не. Методът ни успешно може да се прилага изцяло онлайн, независимо в коя държава и часова зона си. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.

Напълно! Методът и насоките ни се адаптират спрямо твоето ежедневие и нужди през цялото време на работата ни заедно. Нямаме изисквания за действия или комуникация с нас в определен час, всичко е в удобно за теб време.

Не. Заедно ще проследим как се храниш към момента и ще ти дадем конкретни насоки и знания, с които да постигнеш целите си и по-добри хранителни навици, за да знаеш как да се храниш спрямо нуждите и ежедневието си.

Не. Може да планираме тренировъчен план за тренировки у дома, навън или какъвто друг формат е удобен за теб. Също така, успешно ще комбинираме тренировките ти със съпротивление с други спортове, които може би практикуваш.

Да, но само за достъп до залата, ако провеждаме тренировки на живо заедно. В противен случай е необходимо е да закупиш карта за самия фитнес център (не е част от услугата ни).

Да, но само за достъп до залата, ако провеждаме тренировки на живо заедно. В противен случай е необходимо е да закупиш карта за самия фитнес център (не е част от услугата ни).

Да. Фокусът ни е над тренировки със съпротивление, които са оптимални за общата ти физическа подготовка, но не пречат по никакъв начин, ако имаш и друг любим спорт. Ще намерим място и за двете активности в плана.

Имаме добро сътрудничество с различни лекари и им съдействаме при установена диагноза. Все пак, не може да отговорим еднозначно "да" или "не", затова свържете се с нас, за да обсъдим в конкретика.

Може да заплатиш услугата по банков път или с карта. Издаваме данъчна фактура за физически или юридически лица.

Да. Знаем, че животът може да ни поднася изненади и за месец или два да не сме в състояние да се фокусираме над себе си. Предлагаме такъв тип пауза в случая.

Няма смисъл, честно казано. За един месец може да научим и постигнем твърде малко, за да може да имаш конкретни впечатления, дали и как да продължиш. Минималният период за целта е 6 месеца.