Консултация за съня и режима на бебето | Спокойна мама

Консултация за съня и режима на бебето

Цялостно решение за родители, което включва лична онлайн среща с Дари, насоки и съвети за подобряване на текущата ситуация на режима и съня на бебето и обратна връзка до 14 дни след консултацията. (119 лв.)

Здравей! Aз съм Дарина.

Майка на две щури момчета, сертифициран „помощник на мама“ (Newborn Mothers Collective postpartum doula), педиатричен консултант по детски сън и създател на Спокойна мама.

Всеки ден помагам на бъдещите и настоящи майки да се чувстват спокойни и уверени в първите месеци от живота с бебе.

Вярвам, че в майчинството няма „едно най-добро решение“ и всяка майка се нуждае от пространство, където да се чувства уверена и подкрепена да взима спокойно сама решения как да отглежда своето дете.

Консултацията е за теб, ако:

Вече си с бебе на ръце и имаш нужда някой да ти помогне да подредиш хаоса в главата си от всичко, което си чела по темата.
Искаш да подобриш текущия режим на бебето и да обсъдим ключовите моменти в обстановка за сън, ритуал, хранене и активности с бебето.
Бебето е в преходна възраст и имаш нужда от помощ в намаляване броя на дремките съответно от 4 към 3 (4-6 месеца), 3 към 2 (6-8 месеца) или 2 към 1 (12-18 месеца).
Имаш дете над 24 месеца, но все още изпитвате трудности с приспиването, събужданията или асоциациите за сън.

Ти може да си една от спокойните майки.

„Следвайки съветите на Дарина, имайки нейната подкрепа, всичко е много по-спокойно. Всички вкъщи са наспани, доволни и щастливи.“

Красимира
Красимира

„Благодарение на Дари, нейните индивидуален подход, търпение, подкрепа и отдаденост, постигнахме огромни резултати.“

Валерия
Валерия

„Ако не беше Спокойна мама, направо не знам в какво положение щяхме да сме - наложи се да родя по-рано със секцио и категорично не бях подготвена. Дари буквално ми подаваше ясни команди, които в такава шокова ситуация можех да следвам механично, без да влагам мисъл и да се надявам на каквото и да е. От разстоянието на времето съм толкова благодарна, че е имало кой да ме води и сега детето ми се радва на най-доброто, което мога да му дам.

Дари е изключително сърцат човек, за първи път ми се случва някой така упорито и активно да ме търси, за да ми помогне. Тя наистина приема работата си за мисия и искрено пожелавам на всяка нова мама да има такъв човек до себе си, за да я преведе по-лесно през тези така емоционални първи моменти.“

Валентина
Валентина

„Благодарим на Дари за помощта да оптимизираме разбъркания режим на нашия син и най-после да се наспим.“

Илияна
Илияна

„Благодарим за задълбоченя анализ и адекватни съвети, съобразени със семейната обстановка.“

Петя
Петя

„Това беше първото ми раждане и като всяка жена се притеснявах дали ще се справя с всичко около бебето и със самото бебе, когато родя.Много ми хареса какво прави Дари, колко много информация предлага за бъдещи майки и започнах да я следя!

Когато разбрах, че освен всички семинари и информация, която тя предлага онлайн, има и възможност за абонамент в Спокойна мама, който ти предлага персонална помощ от нея в първият месец след раждането /а и след това/, изобщо не съм се замисляла! Веднага се записах!

Сега мога да кажа, че Дари е страхотен, усмихнат, позитивен и сърцат човек и много се радвам, че имам възможност да работя с нея! Първият месец, след раждането ми мина страхотно и не съм се чувствала безсилна в нито един момент, защото получавах съвети, които ми помогнаха да не се депресирам или да се чудя кое как се прави.

Бях слушала колко е трудно да се гледа бебче, но благодарение на Дари, не го разбрах! Ако трябваше сега да ми се случи всичко това, отново щях да избера да се доверя на Дари!Всички съвети, които получих за правилното хранене и развитие на моето дете, за съня и всичко, което вълнува една майка са незаменими! “

Марина
Марина

„Дари и планът ми показаха какво да очаквам минути след раждането и ми помогнаха да изградя умения за справяне с лудите ситуации като нова майка, да разбирам сигналите на бебето и да го успокоявам, а с мъжа ми имаме време и за любимите занимания.“

Поли

„Дари и нейните безценни съвети и насоки в първите седмици са необходими на всяка майка, която иска да е сигурна, че прави всичко необходимо за своето новородено. Дари е човек с богат опит и дава всичко от себе си, за да може майката да се чувства една идея по-спокойна - няма как да има пълно спокойствие в началото, което е разбираемо.

Това, което отличава Дари, е отдадеността, с която работи - въпреки че ангажиментът й беше за две седмици с мен, реално тя ме подкрепяше в продължение на месец, ако не и повече! Това да имаш дула до себе си в такъв важен житейски момент е едно от най-правилните решения, които една майка може да вземе . И ако се чудите коя да е дулата - Дари е вашият човек! “

Ралица

Как се провежда консултацията?

Важно: Консултацията не включва насоки за самостоятелно заспиване. Ако искаш да работим заедно с проследяване, може да прочетеш повече за Програма: Спокойна мама спи.

Заяви своята консултация сега

Запази удобен за теб час чрез бутона, след което ще видиш данни за заплащане на консултацията (119 лв.) и насоки какво предстои.